2777
2789
عنوان

دلم گرفته

55 بازدید | 6 پست

۲۱سالمه متاهلم درسم خیلی خوب بود پارسال کنکور دادم رتبه شد ۵هزار فرهنگیان نیاوردم متاسفانه حسابداری قبول شدم چون یه ساعت راه دارم باید ماهی چار پنج کرایه ماشین بدم فقط خوابگاه هم ک نمیتونم زندگی ول کنم برم اونجا بمونم رشته خوبیه ولی شرایط ندارم ک برم نمیدونم اگه بخونم سال بعد میتونم فرهنگیان قبول شم یا نه از طرفی خیلی سخته برام ک درس نخونم حالم بده احساس میکنم دارم خفه میشم 😔پارسال خیلی تلاش کردم ولی قبول نشدم نمیدونم بازم تلاش کنم نتیجه بخشه یا نه این رشته رو هم ک نمیتونم برم😔

دل منم گرفته خیلی من بخاطر افسردگی و حملات پانیک اتک دلم گرفته خدا انشاالله مشکل همه رو حل کنه مشکل توروهم حل کنه غصه نخور بازم خدارو داریم که بهش امید داشته باشیم 

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...😇😇😇
دل منم گرفته خیلی من بخاطر افسردگی و حملات پانیک اتک دلم گرفته خدا انشاالله مشکل همه رو حل کنه مشکل ...

افسردگی دارید؟آن شاالله حل شه گمونم منم دارم میرم سمت افسردگی زندگیم خیلی زیر و رو‌شد تو این دوسال😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسردگی دارید؟آن شاالله حل شه گمونم منم دارم میرم سمت افسردگی زندگیم خیلی زیر و رو‌شد تو این دوسال😔

بله ننداز فقط خودتو افسردگی از سرطان چیزی کم نداره گلم 

مثل باتلاق می مونه ول کنت نیست که نیست فقط ازش فاصله بگیرم به زندگیت ادامه بده در نهایت گور بابای درس به زندگیت برس

بله ننداز فقط خودتو افسردگی از سرطان چیزی کم نداره گلم  مثل باتلاق می مونه ول کنت نیست که نیست ...

ممنونم عزیزم برا دلداریت ..از خدا کمک بخواه مشکلت حل میشه بنظرم انشاالله اربعین یه سفر کربلا برو مطمئن باش خیلی تاثیر میذاره 

ممنونم عزیزم برا دلداریت ..از خدا کمک بخواه مشکلت حل میشه بنظرم انشاالله اربعین یه سفر کربلا برو مطم ...

دلم که برا امام حسین میره قربون آقا برم الهی کیه که دلش زیارت امام حسین نخواد ولی خب موقعیتش نیست بچه کوچک دارم شوهرم کاراش خیلی زیاده ولی آقا باید بطلبه  دعا کن عزیزم امام حسین خودش برام دعا کن روزای سختی دارم 

منم از خدا میخوام انشاالله به اونچه میخوای برسی

این چیزا ولی بدون این چیزا ارزش غصه خوردن نداره که افسرده بشی خدایی نکرده یکم بیخیال باش