2777
2789
عنوان

کاش روزی بنویسند......

137 بازدید | 8 پست

کاش روزی بنوسیندروی دیواربقیع :کارگران مشغول کاراند...احداث ضریح

کاش روزی بنویسندبه دیوار بقیع: مهدی فاطمه آیدبه تماشای ضریح

کاش روزی بنویسند به دیواربقیع: چندروزی مانده به اتمام ضریح

کاش روزی بنویسند به دیواربقیع:عیدامسال نماز صحن بقیع

کاش روزی بنویسندبه دیواربقیع: فلش راهنمامرقد زهرای شفیع

راه ظهورت رابسته ام شاید حُرتوباشم😭

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

الهـــــــــی آمین❤

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهـــــــــی آمین❤

آمین🤲

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

خیلی قشنگ بود ⁦❤️⁩

🙏.انشااله شفیعمون باشن

آمین 🌹🌹🌹

آمین💛

الهی آمین ❤️

آمین💛💛💛