2777
2789

سلام. من دقیقا نمیگم‌ مشکلم‌ چیه. چون دلم‌ نمیخواد توی ذهن‌ کسی چنین چیزی جرقه بخوره.🌷

من یک مسئله‌ای برام‌ پیش اومد. این‌ مسئله از نظز دیگران بی‌معنی هست اما برای من‌ سخته. 

توی سایت مرجع تقلید رفتم و درمورد مسئله ی توی ذهنم‌ خوندم. 

نوشته بودن شرایطی هست که اگر پیش بیاد باید به فکر راه حل باشید. اگر این‌ شرایط نیست، پس الکی ذهنتون رو مشغول نکنید.

حالا من آروم‌ نمیشم. طبق گفته‌ی مرجع تقلیدم باید به این‌ مسئله بی اهمیت باشم‌ اما نمیدونم‌ چرا آروم‌ نمیشم...

دنبال یک خانم‌ مذهبی و مهربون میگردم که چیزی بگن که‌من آروم بشم و به حرف مرجعم درست‌ عمل کنم...

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل رو نمیگم🌷 در همون حد فقط میتونستم توضیح بدم🌷 نمیدونم شایدم توضیحاتم کافی نیست. اگر صحبت‌هام واضح‌نیست اشکالی نداره🌷

ممنون‌که وقت‌ گذاشتید وارد تاپیک شدید🌷

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

مشکلت چیه

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤

خب الان بااین توضیحات اصلافکرنکنم کسی متوجه مشگلت بشه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

ببین گلم 

وسواس در امور مذهبی خلاف شرع هست

ما مرجع تقلید داریم که اون به ما بگه چه کنیم. پس وقتی شما مرجع بهت میگه بی اهمیت باش و شما گیر میدی، این شیطان هست که شما رو وسوسه میکنه تا قبول نکنی

عزیزم وسواس در امور مذهبی باعث سخت شدن و دور شدن از خدا میشه

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
عزیزم اون کسی که مرجع هست یعنی عادل و آگاه هست به این فکرکن که حرف خدارو به شما گفته وشمام وظیفه دار ...

واقعا درست میگید

مرسی ازتون❤ ان‌شاالله همیشه سلامت و شاد باشید🌷⚘