2777
2789

من همینجام مثل تو که هر روز استرس دارم ولی نمیتونم کنترلش کنم، رفتم دکتر و الان میرمپیش مشاور 

۱)دلم میخواد همش به دوستم زنگ بزنم و حرف بزنی۵) واسه کارایی که کردم و نکردم معذرت خواهی میکنم! :(۶) از ازدست دادن دوستام متنفرم بخاطر همین اگه باهام سرد باشن نگران میشم که من کاری کردم.۷)دلم میخواد با همه گپ و گفت داشته باشم ولی تو جمع های غریبه خیییلی ساکتم۲-۷)درعین حال تو جمعای دوستام خیییلی شلوغم. جوری که بهم میگن بسههه۸)متاسفانه با درون گراها نمیتونم ارتباط بگیرم :( چون اونا از سکوتشون لذت میبرن و من پرحرفممم و دلم میخواد درمورد همه چی با دوستام حرف بزنم. ولیییی آدمای درون گرا رو دوست دارم یه وایب خوبی بهم میدن*آقا چرت گفتم الان یه رفیق دارم که تقریبا درون گراس و خیییلی دوسش دارم😂😍 B*۹)توانایی هام: عروسک بافی، مهارت در زبان انگلیسی و طراحی.۱۰)عاشق ساز زدنم مخصوصا پیانو و ویولن ولی هیچی بلد نیستم =|*رشته ریاضی و فیزیک. من عاشققققِ درس ریاضی ام. و کسی میگه از ریاضی متنفره رو درک نمیکنم. بابا ریاضی که خیلیییی شیرینههه**دوست دارم مهندس کامپیوتر شم.۱۱)به کنکور نزدیکم پس تویی که تا اینجا اومدی لطفا واسه اینکه موفق بشم یه صلوات بفرست دوست جونم :) **یه صلوات دیگه واسه سلامتی مامان جونم میفرستی :)یه عروس هلندی خوشگل و بلا دارم به اسم قندک🙂😍*فکشو نمیکردم اینهمه بشه😂😐

تکنیک ۸-۷-۴ و رمز آن در کاهش اضطراب

این تکنیک توسط دکتر ویل از دانش آموختگان دانشگاه هاروارد ابداع شده؛ در واقع یک تکنیک تنفسی ضد اضطراب است به این معنی که شما یاد می گیرید که در مواقعی که تنش ندارید با تمرین مکرر آن، خود را برای کاهش اضطراب و پرخاشگری در مواقعی که تنش دارید آماده کنید.

روش اجرا بسیار ساده است:

۱-می بایست بر روی یک تخت و یا مبل راحتی دراز کشیده

۲- در ابتدا به مدت ۴ ثانیه نفس را فرو دهید

۳-سپس بمدت ۷ ثانیه نگه داشته

۴-در نهایت بمدت ۸ ثانیه اجازه دهید که هوا از ریه هایتان خارج شده و این مراحل را چندین بار تکرار نماییداین تمرین، به مرور تنش های عضلانی و اضطراب شما را برطرف کرده و سبب می گردد که در تنشهای بین فردی، کنترل بیشتری بر رفتار خود داشته باشید و کمتر عصبی شوید. همچنین سبب محافظت از حملات قلبی در شما می گردد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میتونی چرا که نه

کتاب بخون

اهنگای ارامبخش کار کن

یوگا حتما انجام بده

موقعی که استرس داری نفسای عمیق بکش

گل و گیاه نگهداری کن

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡