2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله ک مثبت میشه عزیزم

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

عزیزم ایشالله بسلامتی جواب مثبت بگیری منم میخوام 8 روز دیگه برم که وارد سیکل ای یو ای بشم تا پری بشم 

میگم قبلش شما چکار کردید؟؟؟ الان استراحت مطلقی؟؟؟ دکتر بهت چی گفت من خونمون اپارتمانیه و 22 تا پله داره و یکم میترسم

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
عزیزم ایشالله بسلامتی جواب مثبت بگیری منم میخوام 8 روز دیگه برم که وارد سیکل ای یو ای بشم تا پری بشم ...

سلام عزیزم روز دوم سیکل میری سونو بعدش دارو و آمپول میده فولیکولت رشد کنه روز ۱۰ یا ۱۱ سیکل نیری دوباره سونو اندازه فولیکولات خوب باشه آمپول آزاد سازی مینویسه و تاریخ iui مشخص میکنه والا من نتوستم خیلی استراحت کنم فقط یه روز استراحت کردم بعدش هم رفتم سرکار کار منم بازرسیه کلی پیاده روی داره دیگه توکل بر خدا انشالله که بگیره 

کاش تصویرت نفس می کشید مادر
من رویان iui کردم منفی شد ماه بعدش طبیعی باردار شدم

خدا رو شکر گلم دیدم تیکرتونو فکر کردم با ای یو ای باردار شدین ، تو رو خدا  با دل پاکت منم دعا کن چند ساله منتظرم از چهل هم رد کردم دعا کن این ماه باردار شم 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
خدا رو شکر گلم دیدم تیکرتونو فکر کردم با ای یو ای باردار شدین ، تو رو خدا  با دل پاکت منم دعا ک ...

توسل کن به حضرت علی اصغر بی جواب نمی ذاره؛ انشالله به زودی خبر باردار شدنت بدی

خدا رو شکر گلم دیدم تیکرتونو فکر کردم با ای یو ای باردار شدین ، تو رو خدا  با دل پاکت منم دعا ک ...

حتما برو رویان پرونده باز کن یکم معطلی داره اما خیلی ها نتیجه گرفتن

ممنوونم عزیزم ،رویان برای من که در مرز یائسگی هستم‌ و‌ذخیره تخمدان ندارم بی فایده اس من فقط با معجزه ممکنه باردار بشم شما هم که اون جا نتیجه نگرفتی گلم دکترت کی بود ؟ ببخشید میتونم بپرسم پدرتون و همسرش چند سالشونه که گفتین بچه دار شدن ؟

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..