یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم ایشالله بسلامتی جواب مثبت بگیری منم میخوام 8 روز دیگه برم که وارد سیکل ای یو ای بشم تا پری بشم ...
سلام عزیزم روز دوم سیکل میری سونو بعدش دارو و آمپول میده فولیکولت رشد کنه روز ۱۰ یا ۱۱ سیکل نیری دوباره سونو اندازه فولیکولات خوب باشه آمپول آزاد سازی مینویسه و تاریخ iui مشخص میکنه والا من نتوستم خیلی استراحت کنم فقط یه روز استراحت کردم بعدش هم رفتم سرکار کار منم بازرسیه کلی پیاده روی داره دیگه توکل بر خدا انشالله که بگیره
من رویان iui کردم منفی شد ماه بعدش طبیعی باردار شدم
خدا رو شکر گلم دیدم تیکرتونو فکر کردم با ای یو ای باردار شدین ، تو رو خدا با دل پاکت منم دعا کن چند ساله منتظرم از چهل هم رد کردم دعا کن این ماه باردار شم
خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
ممنوونم عزیزم ،رویان برای من که در مرز یائسگی هستم وذخیره تخمدان ندارم بی فایده اس من فقط با معجزه ممکنه باردار بشم شما هم که اون جا نتیجه نگرفتی گلم دکترت کی بود ؟ ببخشید میتونم بپرسم پدرتون و همسرش چند سالشونه که گفتین بچه دار شدن ؟
خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..