2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه دار نشدیم چون از اول داشتیم.اگه شوهرم تو مجردیش کار نمکرد و پس انداز نداشت الان با این اوضاع و ۲ تا بچه هیچی نداشتیم چون خرجمون خیلی بیشتر از دخلمونه

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارثی بهمون رسید‌... یعنی  بابام سهم برادراش و خرید  و ما اینجا زندگی می‌کنیم شکر خدا راضیم هستیم .‌البته اوایل ازدواج مامان بابام ،ک من تو این دنیا نبودم 😃، رفتن و مستاجر بودن و اینت بعل اومدن اینجا

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

طلاهام،پی اندازی که همسرم داشت و کمک خانواده ها

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

ما دیروز خریدیم خدا روشکر خیلی خوشحالم با این کوچیکه

خداروشکر که خریدی.‌.انشاالله پر از خیر و برکت باشه عزیزکم

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

دو ماهه روز وشبم شده یکی صبح بنگاه عصر بنگاه میخایم خونمونو عوض کنیم ولی نمیشه ک نمیشه دوبارم تا پای ...

چرامیخوای عوض کنی همینم ازدستت نره 

کاربرجدیدنیستم ترکیده قبلی ام