2777
2789

نه مناسب نیست بنظرم

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الاکه اکثر عروسا میپوشن بنظرم خیلی راحت تره میتونن راحت باهاش برقصن

باید کتونی مخصوص باشه یا فرق نداره

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.

من از زیر لباس عروسیم شلوار لی نسبتا گشاد پوشیده بودم کفشمم بعد ۴۵ دیقه یا شاید یه ساعت درآوردم از پام اذیت میکرد😂

به نظرم معلوم نباشه اشکالی نداره که

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                
میشه بگی مخصوص بود یا کتانی عادی؟

کتونی سفید off white 

معمولی بود بغلش تور مانند بود که پا عرق نکنه 

لژ هم نداشت ولی کلی کتونی تست کردم تا گرفتمش 

بعدشم قده لباس عروست نباید خیلی بلند باشه اینم در نظر داشته باش

هر وقت به قدر کافی رنج بکشی متقاعد میشی که      << خودخواهی >> عیب نیست؛ نتیجه گذشت های بیهوده‌ست