2777
2789

سلام دوستان

من از هفته اینده که دوران پریودیم تموم میشه میخوام دیگه جلوگیری نداشته باشیم واسه فرزند دوم

تو این یه هفته اگه خوراکی یا چیز مفیدی میدونین برای سلامت جنین زیباییش و اینکه چون دختر داریم دلمون میخواد دومی پسر بشه لطفا راهنماییم کنین ک هیچ اطلاعاتی ندارم☹️

خدایااا… گاهی نگاهی💔

بعداز پاکیت تاچهارده روز رابطه نداشته باش بعدچهاردهم رابطه واقدام برای باردری

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین ها نصیبت عزیزم😍

ولی اگه دوست داری بچه ت پسر بشه برو تحت نظر دکتر زنان برای تعیین جنسیت

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

عسل و سیاهدونه بخور هرروز

اگه پسر میخای به شوهرت مرتب گرمی بده

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
برای پسر دار شدن باید دوران تخمک گذاری نزدیکی بدون جلوگیری داشته باشین 

مطمئنی عزیزم؟

اخه چندجا خوندم بعد تخمک گذاری واسه پسردار شدن باید نزدیکی داشت

خدایااا… گاهی نگاهی💔

پسر داشتن ربطى به گرمى خوردن نداره. بايد قليايى بشه بدنتون

اب هويج و توت فرنگى زياد بخور

اگر تونستى يك شب درميون قرص پتاسيم سيترات بخور

تو لگن جوش شيرين و اب بشين

و...

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

[QUOTE=267987809]اونجا ک دیگه دیره هیچ تخمکی نیس که[/QUOTEوالاشنیدم وتاثیرم داشته

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
مطمئنی عزیزم؟ اخه چندجا خوندم بعد تخمک گذاری واسه پسردار شدن باید نزدیکی داشت

اره مطمئنم 

خودم هم پسرم تو تحت نظر دکتر همتی باردار شدم 

چون منم شدیدااااااا پسر می خواستم 

که شکر خدا پسرم الان ۷ سالشه 

اره مطمئنم  خودم هم پسرم تو تحت نظر دکتر همتی باردار شدم  چون منم شدیدااااااا پسر می خوا ...

یعنی از بعد پاک شدنم تا ده روز بعدش هر شب?

من تخمک گذاریم تقریبا چهار یا پنج روز بعد از پاک شدنمه 

از چ روزی رابطه داشتخ باشیم؟

خدایااا… گاهی نگاهی💔
بعداز پاکیت تاچهارده روز رابطه نداشته باش بعدچهاردهم رابطه واقدام برای باردری

وای توروخدا 

چرا اطلاعات غلط می دین اخه ؟؟؟؟ 

تجربه داشتین ؟ 

قطعا خیر 

وقتی ۱۴ روز رابطه نباشه ، اسپرم درون منی می مونه،  اسپرم y که مقاومت کمی داره از بین می ره و خودش علت دختر زایی می شه 

، اتفاقا یک روز یا دوروز در میون باید رابطه با جلوگیری باشه که اسپرم تازه تولید بشه 

ولی روز تخمک گذاری باید بدون جلوگیری رابطه بشه 

یعنی از بعد پاک شدنم تا ده روز بعدش هر شب? من تخمک گذاریم تقریبا چهار یا پنج روز بعد از پاک شدنمه&n ...

ببین عزیزم 

شما سیکلت چند روزه است ؟ 

شاید باور نکنی 

حدود دو سال تمام راجع به پسر زاییدن تحقیق کردم مطالعه کردم کلی دکتر رفتم 

چون راستش بقدری برام مهم بود که فرزندم پسر بشه که اگر خلاف این می شد تصمیم داشتم س ق ط کنم که البته شکر خدا پسر بود 

بنابراین مطالبی که در اختیارت می ذارم نتیجه سال‌ها تحقیقه 😅

بنابراین با دقت عمل کن 

انشالله که نتیجه بگیری 

وای توروخدا  چرا اطلاعات غلط می دین اخه ؟؟؟؟  تجربه داشتین ؟  قطعا خیر  وقتی ...

ینی از بعد پاک شدنم یک روز رابطه با جلوگیری یک روز بدون جلوگیری و روز تخمک گذاریمم بدون جلوگیری؟ درسته؟

خدایااا… گاهی نگاهی💔