2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونوادم قویترین انگیزم برا هر کاری ان ..

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

مستقل بشم و پشت مامانم بایستم

.من وقتی چروک، زیر چشماتم بیوفته دوست دارم.من اونجایی که همه چیو باختی هم دوست دارم.توو اوج خوب نبودنت هم دوست دارم.اصلا من آدم دوست داشتن تو، تو روزای تنهایی و سختیتم.🤍🌸برای تویی که عاشقتم♡..................                             با احترام عاشق فردی با۱۲ سال اختلاف سنی شدم🙂💞بهتره هم و قضاوت نکنیم ما رسالت قضاوت و نداریم رفیق هروقت مشکل داشتید میتونید بگید براتون یاسین بخونم❤️

میخواستم ادامه تحصیل بدم . برم پزشکی بخونم 

هم خانوادم مخالفت کردن هم همسرم ":(

اینم شانسه منه . خانمهای دورو برم خابوندنتو دهن شوهر و خانواده هاشون . الان در دانشگاهها درس میخونن . هیچکسم جرات نداره بگه نرو دانشگاه . میزنه تو دهنشون .

اما من عرضه زدن تو دهن خانوادم و شوهرم رو ندارم 

کاش داشتم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ازدواج کردم  البته نمیگم بده یا خوب( زندگی یه روز زشته یه روز قشنگ) 

اما دوستایی دارم که میگن وای این ترم اینقدر اذیتم که به شوهر کردن فکر میکنم 😑😶انگار شوهر یرقان طاعونه که حتی در بدترین شرایط بهش فکر نمیکنم، یه جورایی بهم برخورد 

میخونم که فقط ثابت کنم قرار نیست من از تو عقب بمونم