2777
2789

واقعا گاهی آدم میمونه ... بعضی ها میخوان ازدواج کنن فقط 

حالا به هر شرطی .... 

خدا لعنت کنه کسایی که زندگی شونو رو آوار های زندگی یکی دیگه میسازن و میرن هوو میشن ...

واقعا چه جوری دلشون میاد تو این گرونی مرده به زور و با کلی منت برای خونش و بچه هاش چیزی می‌خره  زن بنده خدا کلی از تفریح و خرج خودش میزنه تا شوهرش دست جلو دیگران دراز نکنه ... بعدیکی میاد تو زندگی اینا خیلی راحت خرج میکنه همون آقا که با کلی شرط یه بسته مداد رنگی برا بچش میخره ... خیلی راحت پول لوازم آرایش معشوقه شو میده ...

ازدواج میکنن که چی  فقط یکی باشه خرجشونو بده ..............

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرشون چه ویژگی های مثبتی داشتن که طرف قبول کرده زن دومش بشه؟🤔🤔🤔

این کاربری دومم هست.از سال 92 خواننده خاموش بودم.ببخشید عزیزانم متاسفانه دیگه به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمی کنم✋✋✋ و اگه سوال روانشناسی داشتید و سوالتون کوتاه بود در همون تاپیکی که هستم جواب می دهم چون هر موقع میام سایت واسه گذراندن اوقات فراغت و...با سیل عظیمی از درخواست دوستی و سوالات مواجه میشم که متاسفانه وقت نمی کنم همه اشون رو پاسخ بدهم(ممنون که درکم می کنید)

یکی از بستگان با وجود ۴تا بچه رفته یه زن دیگه گرفته گفته خوده زنه پیشنهاد داده گفته خسته شدم بس که صیغه این و اون شدم تو بیا منو بگیر ثواب داره آقاهه خوشحال که اینم برام بازم بچه بیاره اه عقده ای حاللم ازش بهم می خوره

نماز سکوی پروازه، خودتو برای پرواز آماده کردی!!! 🕊️🌹https://eitaa.com/naamaaz.    این کانال و خیلی دوستش دارم و مدیون شم اگه دوست داری عضو شو ♥️
واقعا گاهی آدم میمونه ... بعضی ها میخوان ازدواج کنن فقط  حالا به هر شرطی ....  خدا لعنت ...

نه اخه این دختره پولدارن خیلی چندین ساله همسایمونن مرده هم خیلی پولداره

یعنی همسر اول طلاق نگرفته؟ شاید شوهره ب ای آزار همسر اول این کار رو کرده که ایشون طلاق بگیره. 

من یکی میشناسم زن اول و دم باهم خیلی خوبن حتی بچه های زن اول برا زن دوم غذا میپزن چون این چیزا براشون عادیه حتی باهم سفرم میرن

یکی از بستگان با وجود ۴تا بچه رفته یه زن دیگه گرفته گفته خوده زنه پیشنهاد داده گفته خسته شدم بس که ص ...

دیگه یارو چندتا بچه میخواد چخبرشه😐💔

از بعضیا قشنگ تر خاطراتشونه!🙂🖤....                خودشون دیگه دوس نداری توی زندگیت راه بدیا ،          دیگه جایی برای خودشون نمونده !... اما خاطراتشون هنوز قشنگه...!!(:

منم دیدم یه دختر تحصیلکرده با خانواده خوب زن دوم یه اقای تحصیلکرده دیگه شده بود زن اولشم دوتا پسر داشت و خانه دار بود ولی اون دخترم از اولشم دختر خوبی نبود بعید میدونم زندگی خوبی داشته باشه خانوادشم باهاش خوب نیستن

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

اره پسر خاله ی مامانم زن دوم گرفت😂

بعد زن دومه پسر داره 

بعد اولی ۴ تا دختر 

الان اون زن دومی پسرشو میفرسته اولیه بعد اون میبره حموم و این حرفا 

بعد اولی با دختراش ولخرجی میکنن  دومی ترشی درست میکنه میفروشه 

بعد هیچی دیگه  همه میگن با وینکارایی که میکنه حقشه 

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
واقعا گاهی آدم میمونه ... بعضی ها میخوان ازدواج کنن فقط  حالا به هر شرطی ....  خدا لعنت ...

من خودم سی و خورده سالمه. همیشه به خانوادم میگم انقدر منتظر میمونم تا یه مجرد مثل خودم پیدا شه، حتی اونی که تو رابطه دوستی طولانی بوده رو هم نمیخوام چون باید برگرده پیش عشقی که سال ها داشته ، یا بره با یکی دیگه. من نمیتونم بپذیرم. 

دنیا انقدر بزرگه توش آدمی که بهمون بخوره پیدا میشه، واقعا نباید وارد روابط دیگران بشیم ، تهش شرمندگی باقی میمونه. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم