2777
2789

من ی تومن میگیرم حالا تازگیا میرم لیزر ک باید کل پولمم بدم ب لیزر.لباسامم شوهرم میخره این پولی ک ب من میده خرج لوازم آرایش(سالی نهایت ی بار می‌خرم چون زیاد آرایش نمیکنم)یا ارایشگاه و اینا میشه،کم نیست ب نظرتون؟؟؟هی بهش میگم کمه بخدا زود تموم میشه باورش نمیشه

نمیخام دلسردت کنم ولی من لیزر رفتم برگشت الکی ۱۲ ۱۳ تومن رو حیف کردم .

اگر بخای بری باید طوری باشه توانشو داشته باشی تا اخر عمر هر ۳ ۴ ماه بری.

لایک نکن زن ، کامنت بده کامنت خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبلغ خاصی نمیگیرم

خودم پس انداز میکنم براهمون سعی میکنم زیاد خرج نکنم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

ماهيانه نميگيرم شوهرم نصف درامدشو ميريزه تو كارت من

منو تو نداريم من نداشته باشم اون كارت به كارت ميكنه اون نداشته باشه من كارت به كارت ميكنم

چيزي برا خونه لازم باشه من ميخرم يا اون ميخره

مبلغ مشخصي نداريم

ولي اره يه تومن خيلي كنه يه تومن رو بچه ٩ ساله من خرج ميكنه 

نمیخام دلسردت کنم ولی من لیزر رفتم برگشت الکی ۱۲ ۱۳ تومن رو حیف کردم . اگر بخای بری باید طوری باشه ...

من ٦ جلسه رفتم اونم يكساله اصلا شارژ هم نرفتم هنوزم موهام ديگه مثل سابق نشده

الان يدووه شارژ برم بازم تا چند ماه راحت ميشم

نمیخام دلسردت کنم ولی من لیزر رفتم برگشت الکی ۱۲ ۱۳ تومن رو حیف کردم . اگر بخای بری باید طوری باشه ...

ای وای راست میگی؟حالا من ی جلسه رفتم تازه ک ۱۲۰۰ دادم تقریبا برای پا و بیکینی و زیر بغل.ینی نرم دیگه؟

من پول مشخص نمیگیرم هر موقع لازم بود تو حسابم کم بود  میگم بزنه یا کارت همسرم رو برمی‌دارم اینائ که اوندن گفتن یه تومن کمه این چیزا بستگی به وضعیت مالی داره .من به عنوان یه زن باید بدونم همسرم چقد درآمد داره متناسب با اون خرج آرایشگاه و لوازم ارایشی و لیزر بکنم!!!فک کن درآمد کم باشه پول خرید میوه و گوشت نباشه تو بری لیزر احمقانه نیست؟؟؟

اره خیلیی کمه نمیشه بری خودت سرکاری هرجا بری کمتر از۶ تومن نیست

دختر هشت ماهه دارم ولی قبل بچه هم نمیذاشت سرکار برم.بهش میگم حداقل حقوق پرستار بچه ۶ ۷ تومنه بازم قانع نمیشه😂😅

من مجردم شاغلم  ماهی حداقل ۳ تومن خرجمه  چجوری خانه دار یه تومن؟؟؟؟

خوب همه چیو خودش میخره.من با ی تومنم فقط ماهی ی بار ارایشگاه میرم برای اصلاح و ابرو.بقیشو ی وقتایی برای دخترم اسباب بازی می‌خرم یا برای تولدای دوستام و خودش چیز میز می‌خرم.خلاصه ک همین ی تومنم رود تموم میشه😢😢

دختر هشت ماهه دارم ولی قبل بچه هم نمیذاشت سرکار برم.بهش میگم حداقل حقوق پرستار بچه ۶ ۷ تومنه بازم قا ...

اگ حقوقش زیاد کاری کن بیشتر بده اگ نه به همین قانع باش🥲

نی نی سایت منو اپیلاسیون کرد💔🦥