2777
2789
عنوان

ای وی اف مثبت و انتقال تجربیات من

| مشاهده متن کامل بحث + 246677 بازدید | 423 پست
۶ هفته و ۶ روز با تاریخ انتقال به اضافه حالا۵ روز(اگه بلاست بوده)یا ۳ روز درست دراومد؟

نه من 3روزه هستن جنینام

والا دیگ خودم حساب نکردم با پریودی و انتقال ببینم درست درمیاد یا نه

اصلا فکرتون مشغول این چیزا نکن

به هرحال چیز یک توی سونو میگ باید قبول کنیم پس به این مسائل اصلا فک نکن

والا با حساب سونو الان 11هفته و یک روزم من

به امید سبز شدن دامن همه ی بانوان سرزمینم🙏

۶ هفته و ۶ روز با تاریخ انتقال به اضافه حالا۵ روز(اگه بلاست بوده)یا ۳ روز درست دراومد؟

سونو ان تی دیگ دقیق نگران نباش از ی جایی ب بعد کاملا دقیق نشون میده

و اینک برای ما هم از پریود حساب میکنن مثل بارداری طبیعی

چون همون روزای تخمک گذاری انتقال انجام میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذا چی میخوری،من الانم چای دم کردم ولی یه استکان خوردم ترسیدم بیشتربخورم،شوید لوبیا هم ترسیدم درست ک ...

اآن یادم اومد آویشن،دارچین،آبغوره اینا رو هم استفاده نکن

نه فقط عدد بتا رو میزنهو اینک خدا خواست طور دیگه ای خوشحالت کنه و معجزه شو نشونت بدهخدا رو صدهزار مر ...

یکم استرس گرفتم ولی همش امیدم ب خداست سعی میکنم استرس رو دور کنم از خودم،اره واقعا معجزه شد برام🥰

نه من 3روزه هستن جنیناموالا دیگ خودم حساب نکردم با پریودی و انتقال ببینم درست درمیاد یا نهاصلا فکرتو ...

بسلامتی، ان شاالله سالم بغل بگیریشون با دل خوش،هرروز تقویم نگاه میکنم دیگه گفتم ولش کن دوهفته دیگه ک برم خودش میگه😃

بسلامتی، ان شاالله سالم بغل بگیریشون با دل خوش،هرروز تقویم نگاه میکنم دیگه گفتم ولش کن دوهفته دیگه ک ...

واااایییی منم هردیقه نگام به تقویم

انشالله برای شمام9ماه بارداری همراه شادی و سلامتی داشته باشی عزیزم

یکم استرس گرفتم ولی همش امیدم ب خداست سعی میکنم استرس رو دور کنم از خودم،اره واقعا معجزه شد برام🥰

انشالله معجزه ت ب سلامتی بغلشون کنی

واااایییی منم هردیقه نگام به تقویمانشالله برای شمام9ماه بارداری همراه شادی و سلامتی داشته باشی عزیزم

ممنون عزیزم امروز اول هفته ۶ هستم خیلی خیلی کم لکه صورتی داشتم امروز البته زیاد هم کارکردم،نگران شدم😭

ممنون عزیزم امروز اول هفته ۶ هستم خیلی خیلی کم لکه صورتی داشتم امروز البته زیاد هم کارکردم،نگران شدم ...

من هم 3 روز لکه بینی داشتم توی 9هفته رفتم سونو دکتر گفت طبیعیه اصلا نگران نباش

شمام الان دراز بکش و استراحت کن زیاد بلند نشو

البته ب دکترت اطلاع بده ممکن شیاف تجویز کنه

و 3ماهه اول ب شدت مهم خيلي باید مراعات کنی عزیزم