2777
2789
عنوان

ای وی اف مثبت و انتقال تجربیات من

| مشاهده متن کامل بحث + 246837 بازدید | 423 پست
منکه نمیبخشمش حلالش نمیکنم باور کن چقد ادم ها با دارو درمان میشن ولی این دکترا ناامیدشون میکنن

دقیقا پزشک قبلی من ک مه داروی خاصی داد نه امید خاصی

اما واقعا از خدا میخوام خانم دکتر شبنم سالمی هرچی از خدا میخواد بهش بده اینقد ب زندگی من شادی بخشید با درمان صحیح

به امید سبز شدن دامن همه ی بانوان سرزمینم🙏

اره میدونم ولی از صبح چندبار اومدم گفتم خدایا اتفاقی براش نیافتاده باشه همینجور تو فکرت بودم،خداروشک ...

مرسی عزیزم بابت قلب مهربونت

شکر خدا همه چیز خوبه

برای شمام انشالله همیشه به شادی دور هم جمع شید و انشالله دو هفته دیگ هم صدای قلب نینی رو میشنوی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم بابت قلب مهربونتشکر خدا همه چیز خوبهبرای شمام انشالله همیشه به شادی دور هم جمع شید و انشا ...

میگم راستی توی ازمایش تیتر سن بارداریت با سنو که کرد یکی بود؟یا دیگه سنو سن رو نگفت؟

حالت تهوع هم داری؟از کی شروع میشه؟

والا من هیچچچچچگونه علائمی ندارم

البته مامانم و دوتا خواهرم هم بارداریشون کاملا بدون علائم بوده

بعضی اوقات شک میکنم باردارم اونم دوقلو🤣🤣🤣

میگم راستی توی ازمایش تیتر سن بارداریت با سنو که کرد یکی بود؟یا دیگه سنو سن رو نگفت؟

توآزمایش تیتر بتا ک سن بارداری نمیگ

ولی وقتی برا سونو قلب رفتم 6 هفته و 6 روز بودم ک قلب تشکیل‌شده بود و سونو بعدی هم تاریخش درست بود

منده پانزدهم برم ان تی که دقیق تره ببینم اون سن بارداری رو چند هفته تشخیص میده

والا من هیچچچچچگونه علائمی ندارمالبته مامانم و دوتا خواهرم هم بارداریشون کاملا بدون علائم بودهبعضی ا ...

خداروشکر،منم مامانم میگه حالت تهوع و اینا نداشتم،ولی دوتاخواهرام داشتن،الانم علائم فقط یکم زیر دلم درد میگیره با گاهی کمردرد،خداروشکر فعلا تهوع ندارم خداکنه نداشته باشم تا سه هفته دیگه چون پرسیدم میگن هفته ۶ تا۸ خودش نشون میده،منم دقیقا مثل تو باوجوی د تست زدم ازمایش دادم منم شک میکنم😃باوجودی ک الان نمیشنون صدام رو ولی انگاری دوتا هستن با دونفر حرف میزنم🥰😃

توآزمایش تیتر بتا ک سن بارداری نمیگولی وقتی برا سونو قلب رفتم 6 هفته و 6 روز بودم ک قلب تشکیل‌شده بو ...

چرا مگه نمیزنه بتا اینقد هست و شما مثلا سه هفته هستین الان،البته راست میگی دوقلو خب بتا بیشتر نشون میده تکی اگه بود معلومه،میگن بعد ۳ ماه سن بارداری احتمال خطا بیشتره،هرچی هفته های اول باشی سن بارداری خطاش کمتره و بهتره،ان شاالله به خوشی میگذره،منم ۲۱ ام میرم ان شاالله همه چی اوکی هست،نمیدونی چقد خوشحالم،چقد سختم شد انتقال قبلی مراعاتش خیلی سخت بود اخرشم ک نتیجه نگرفتم،روزی باور کن هزاربار خداروشکرمیکنم و اینکه چهارهفته بدون اینکه بدونم گذشت 

توآزمایش تیتر بتا ک سن بارداری نمیگولی وقتی برا سونو قلب رفتم 6 هفته و 6 روز بودم ک قلب تشکیل‌شده بو ...

غذا چی میخوری،من الانم چای دم کردم ولی یه استکان خوردم ترسیدم بیشتربخورم،شوید لوبیا هم ترسیدم درست کنم باوجودی ک شویدش کم هست درست نکردم،ادویه ولی ب غذا همه چی میزنم اشکال ک نداره؟

۶ هفته و ۶ روز با تاریخ انتقال به اضافه حالا۵ روز(اگه بلاست بوده)یا ۳ روز درست دراومد؟

چرا مگه نمیزنه بتا اینقد هست و شما مثلا سه هفته هستین الان،البته راست میگی دوقلو خب بتا بیشتر نشون م ...

نه فقط عدد بتا رو میزنه

و اینک خدا خواست طور دیگه ای خوشحالت کنه و معجزه شو نشونت بده

خدا رو صدهزار مرتبه شکر

انشالله همه چیز خوب پیش میره عزیزم فقط نگرانی و استرس و از خودت دور کن همین

غذا چی میخوری،من الانم چای دم کردم ولی یه استکان خوردم ترسیدم بیشتربخورم،شوید لوبیا هم ترسیدم درست ک ...

منم چای فقط برا صبحانه میخورم قهوه و نسکافه هم کلا تعطیل

رژیم غذایی خاصی ندارم فقط گرمیجات رو ب حداقل رسوندم

ادویه کم باشه بهتره

شوید،جعفری،کرفس،شمبلیله،پونه و نعناع مصرف نکن

اینا قاعده آور هستن