2777
2789
عنوان

ای وی اف مثبت و انتقال تجربیات من

| مشاهده متن کامل بحث + 246735 بازدید | 423 پست
بخدا قسم مث روزی ک خودم مثبت شدم نیشم شل شد و ذوق کردمامیدورام 9 ماه رو بسلامتی بگذرونیفک کن دوقلو ب ...

راستی یادم رفت اینو بگم اون هفته حتی خواب دیدم تست زدم مثبت بوده،پیش خودم گفتم چون تو فکرش هستم خواب دیدم،این دوسه ماه هم خودم هم بقیه خواب مرده های اطرافمون رو دیدیم که میگن نشانه بارداری هست،گربه هم اومد خونمون میگن نشونه ورود یه نفرجدید هست یا ازدواج یا بارداری(خونمون حیاط نداره،طبقه دوم هستیم برا اولین بار یه لحظه در باز بوده گربه اومده بالا)

ایناهم نشونه هایی از طرف خدابوده،خدارو هزار مرتبه شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی یادم رفت اینو بگم اون هفته حتی خواب دیدم تست زدم مثبت بوده،پیش خودم گفتم چون تو فکرش هستم خواب ...

دیشب شوهرم میگفت اونروز که رفتی کارت جنین ها بگیری،دکترو وقتی بهت گفته برو تخمک اهدایی بگیر دلت شکسته گریه کردی خدا نگات کرده😍🥹

عزیزم چقد شیرین باید باشه اون لحظه😍

اول اینک سالگرد ازدواجتون مبارک باشه

بنظرم بارداری توی هر زمان باشه شیرین و آدم لذتش میبره

واقا خدا باید بخواد تا غیر ممکن هم ممکن بشه و خدا رو صدهزار مرتبه برای شما خواست عزیزم

انشالله 8ماه رو بسلامتی و دل خوش بگذرونی 

و اینک بله واقعا لحظه ی شیرینی

من ک فقط اشک میریختم از ذوق امیدوارم ب زودی این حس تجربه کنی

به امید سبز شدن دامن همه ی بانوان سرزمینم🙏

راستی یادم رفت اینو بگم اون هفته حتی خواب دیدم تست زدم مثبت بوده،پیش خودم گفتم چون تو فکرش هستم خواب ...

ای جاااانم منم دقیقا یک هفته قبل ازمایش خواب دیدم دو قلو ب دنیا اوردم تعبیرش خبر بارداری بود ک واقعا شد

دیشب شوهرم میگفت اونروز که رفتی کارت جنین ها بگیری،دکترو وقتی بهت گفته برو تخمک اهدایی بگیر دلت شکست ...

خیلی از پزشکان الکی شلوغش میکنن والا

ب قول شما آدم دلش میشکنه و ناامید میشه

کجایی عزیزم خبری ازت نیست نگرانت شدم،همه چی خوبه؟نی نی هات خوبن که خداروشکر،چرا نمیای نی نی سایت

خوبم قربونت بشم آره خدا رو شکر همه چی خوبه عزیزم

والا من پیام میاد هیچ صدایی چیزی نمیاد

این یکی دو روز مامانم و خواهرم اومده بودن خونه م

وقت نکردم بیام اصلا

ای جاااانم منم دقیقا یک هفته قبل ازمایش خواب دیدم دو قلو ب دنیا اوردم تعبیرش خبر بارداری بود ک واقعا ...

خداروشکر،چقد نشونه بوده ما فکرمیکردیم چون تو فکرش بودیم این خواب ها رو میبینیم

خیلی از پزشکان الکی شلوغش میکنن والاب قول شما آدم دلش میشکنه و ناامید میشه

منکه نمیبخشمش حلالش نمیکنم باور کن چقد ادم ها با دارو درمان میشن ولی این دکترا ناامیدشون میکنن

خوبم قربونت بشم آره خدا رو شکر همه چی خوبه عزیزموالا من پیام میاد هیچ صدایی چیزی نمیاداین یکی دو روز ...

اره میدونم ولی از صبح چندبار اومدم گفتم خدایا اتفاقی براش نیافتاده باشه همینجور تو فکرت بودم،خداروشکر،بسلامتی،منم اون هفته سه چهارروز خواهرشوهرام مهمونمون بودن و یه خاطره خوب شد هم تولد بود هم سالگرد ازدواج هم خبربارداری

ممنون عزیزم دل تو دلم نیست تا دوهفته مگه میگذره🥹

واااایییی آره واقعا دیر میگذره برا منم همین بود و هست تا پانزدهم بشه برم ان تی و سلفری 10 سال میگذره

خداروشکر،چقد نشونه بوده ما فکرمیکردیم چون تو فکرش بودیم این خواب ها رو میبینیم

دقیقا بازم خدا رو صد هزار مرتبه شکر برای همه چیز