2777
2789
عنوان

ای وی اف مثبت و انتقال تجربیات من

| مشاهده متن کامل بحث + 246759 بازدید | 423 پست
نه دیگه استرس ندارم😃

بخدا قسم مث روزی ک خودم مثبت شدم نیشم شل شد و ذوق کردم

امیدورام 9 ماه رو بسلامتی بگذرونی

فک کن دوقلو بشه چی میشههههههه

امیدوارم بهترین روزای زندگیت بشه عزیزم😍

منم امروز شدم 10 هفته و 4 روز بخدا عین این روزها رو دارن عشق میکنم از روز اول گفتم خدایا بچه ها مو سپردم ب خودت 9ماهشون ک کامل شد از خودت میخوامشون صحیح و سالم

از اون روز دیک دلم قرص شده انگار

به امید سبز شدن دامن همه ی بانوان سرزمینم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به ازمایشگاه پرسیدم گفت بتا برا اونایی هست که ای وی اف هستن برا شما نیاز نیست همین کافیه

اااا خب پس هیچی دیگ با خیال راحت برو مطب

خانواده ها گفتم ولی بقیه رو نمیگیم،دکترم یکی دوماه دیگه باید برم فکرکنم الان زوده

منم همین کار کردم فقط دوتا خانواده خبر داشتن

نه بابا چخبر دوماه؟؟؟؟

تو با جواب ازمایشت برو مطب ببین نظر پزشکت چیه

خانواده ها گفتم ولی بقیه رو نمیگیم،دکترم یکی دوماه دیگه باید برم فکرکنم الان زوده

من 6هفته و 6 روز قلب دوتا تشکیل شده بود و صدای قشنگشون  شنیدم

احتمالا بهت بگ هفته دیگ بیا سونو که ب امید خدا ساک بارداری رو ببینه بعد بهت میگ برو 2هفته دیگ بیا برا تشکیل قلب

خداروشکر که باردار شدیددددمن تازه میخوام شروع کنم ای وی اف و از دیدن مثبت شدن شماها جون تازه میگیرم

مممنونم گلم شما چکار کردید؟ رفتید تو سیکا ای وی اف؟

بخدا قسم مث روزی ک خودم مثبت شدم نیشم شل شد و ذوق کردمامیدورام 9 ماه رو بسلامتی بگذرونیفک کن دوقلو ب ...

ممنون عزیزم،ان شاالله خدا از زبونت بشنوه اینقد دوست دارم دوقلو بشه،بسلامتی  و دل خوش ان شاالله که هرکی ارزو بچه دار شدن داره به مراد دلش برسه❤️

منم همین کار کردم فقط دوتا خانواده خبر داشتننه بابا چخبر دوماه؟؟؟؟تو با جواب ازمایشت برو مطب ببین نظ ...

نه برا ای وی اف باید چک بشه ولی طبیعی اونایی ک بودن میگن قبل ۳ ماه باید بری ،الانم زوده حداقل یکماه دیگه میگن برو

بخدا قسم مث روزی ک خودم مثبت شدم نیشم شل شد و ذوق کردمامیدورام 9 ماه رو بسلامتی بگذرونیفک کن دوقلو ب ...

خداروشکر دیگه انتقال و تخمک کشی نداشتم خیلی روزای سختی بود انتظارش خیلی بده این دیگه راحت شد چقدم برعکس این دوهفته کارکردم،داشتم خونه تکونی حسابی میکردم هنوز مونده کارای خونه

احتمالا بهت بگ هفته دیگ بیا سونو که ب امید خدا ساک بارداری رو ببینه بعد بهت میگ برو 2هفته دیگ بیا بر ...

فقط خداکنه سالم باشه،چهارشنبه اولین سالگرد ازدواجمون بود،جمعه هم مطمئن شدیم باردارم😃

احتمالا بهت بگ هفته دیگ بیا سونو که ب امید خدا ساک بارداری رو ببینه بعد بهت میگ برو 2هفته دیگ بیا بر ...

زنگ زدم مطب گفت اسیدفولیک و ویتامین دی دوز روزانه استفاده کن دو هفته دیگه بیا مطب😍

ان شاالله که بقیه روزا هم راحت سپری کنین و بچه ها بی دردسر و سالم بدنیا میان

تو یه گروه بارداری ای وی اف توی تلگرام عصوم،اون دفعه برا اولین بار پیام گذاشتم اوناهم گفتن برو اهدایی بگیر و اسپرم شوهرت کمه طبیعی امکان نداره مگه اینکه اون بالایی بخواد،دیشب پیام گذاشتم اون بالایی خواست،یکیشون میگفت چقد این خبر بهم چسبید باوجودی ک نمیشناسمت ولی خیلی خوشحال شدم،چندنفردیگه هم تبریک گفتن،درسته فقط یکسال هست ازدواج کردم ولی هر روز ک میگذشت بهم بیشتر سخت میگذشت با اون ازمایشای من و همسرم فکرنمیکردم طبیعی بارداربشم ولی اون بالایی خواست چقد خوشحال شدم🥰😍