2777
2789
عنوان

ای وی اف مثبت و انتقال تجربیات من

| مشاهده متن کامل بحث + 245383 بازدید | 423 پست
سلام خسته نباشید ببخشید بعد انتقال تا چند وقت دارو و امپول و شیاف مصرف کردید

ساک. تا هفته هفتم امپول تا آخر بارداری شیتف

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان من روز ۱۹انتقال هستم مثبت شدم بتامم۶۸۸بود من دکترم گفته روزا یک امپول پروڗسترون میزنم شبام شیاف پروڗسترون میزارم ،الان دوروزه بعد گذاشتن شیاف ببخشید ترشحی که بعدش دارم رگه های صورتی یا قرمز خونی داخلشه همون بعد شیفم اتفاق میوفته بنظرتون این لکه بینیه یا بخاطر نازک شدن دیواره رحم زخم میکنه شیاف واین لکه ها از اونه بعد من بعضی وقتام دل دردا و کمر دردای شدید دارم کسی اینجوری بوده؟لطفا راهنماییم کنید من اصلا لکه بینی نداشتم طول این مدت

منفی شذ

خدا بزرگه گلم. انشالله سری بعد میای خبر خوشحالیتو بهمون میدی. برات دعا میکنم امشب شب قدر هست.. 

عزیزم شما اهواز زیر نظر چه دکتری بودی؟

من مرکز ناباروری مهزیار تشکیل پرونده دادم ولی خیلی خیلی شلوغ و بی برنامه و بی نظم بودن ،اصلا دلم نمی‌خواد دیگه برم 

توی فکر اینم برم بیمارستان آریا ولی نمی‌دونم نوبت دهی چطوره ،چه دکتری برم

💜                                                                                                                                                                                                                                           
عزیزم شما اهواز زیر نظر چه دکتری بودی؟ من مرکز ناباروری مهزیار تشکیل پرونده دادم ولی خیلی خیلی شلوغ ...

عزیزم من رفتم مهزیار، اونجا دکتر فریده مرمضی بود. بعد رفتم مطب پیشش.ای وی اف پیش مرمضی بودم. اما مرمضی چون بعد از بارداری نمیبینه، باردارکه شدم رفتم زیر نظر شبنم سالمی، بارداری دوم انتقال جنین و بارداریم زیر نظر سالمی بودم. هردوشون خوبن ولی مرمضی خلوت تره خیلی و فقط ای وی اف و ای یو ای کار می‌کنه. ولی سالمی همه چی از بارداری تا جراحی تا آی وی اف و خیلی شلوغه 

عزیزم من رفتم مهزیار، اونجا دکتر فریده مرمضی بود. بعد رفتم مطب پیشش.ای وی اف پیش مرمضی بودم. اما مرم ...

از مرکز مهزیار راضی بودی؟من پیش دکتر فرحناد ویزیت شدم ،ولی از شلوغی مرکز خیلی اذیت شدم

بعد عزیزم من باید عکس رنگی و پاپ اسمیر انجام بدم،شما کجا انجام دادی؟

💜                                                                                                                                                                                                                                           
از مرکز مهزیار راضی بودی؟من پیش دکتر فرحناد ویزیت شدم ،ولی از شلوغی مرکز خیلی اذیت شدم بعد عزیزم من ...

عزیزم منم مهزیار نموندم بخاطر شلوغیش و هم اینکه مهزیار تر بار که شما بری ، یه دکتر ویزیتت میکنه، یه نفر ثابت نیست، هر دکتری که نوبتش بود ویزیت میکنه، وروندتو از مهزیار بگیر برو مطب فرحناد.یا هر دکتر دیگه که دوست داشتنی. پاپ اسمیر نه ندادم. اما عکس رنگی سال قبلش داشتم همونو بردم. آزمایش اسپرم خشم ت و آزمایش خون خودتو می‌خوان 

از مرکز مهزیار راضی بودی؟من پیش دکتر فرحناد ویزیت شدم ،ولی ازمن  شلوغی مرکز خیلی اذیت شدم بعد عزیزم من ...

من دزفول عکس رنگی رو پیش دکتر محمد بابایی نژاد انجام دادم

من دزفول عکس رنگی رو پیش دکتر محمد بابایی نژاد انجام دادم

دکتر مرمضی کجا ivf انجام میده؟

💜