2777
2789
عنوان

ای وی اف مثبت و انتقال تجربیات من

| مشاهده متن کامل بحث + 245383 بازدید | 423 پست
عزیزم من هم دو ساعت فاصله داشتم. شب اول خانه معلم گرفتیم و موندیم اونجا. فرداش حرکت کردیم. صندلی عقب ...

سلام عزیز دل قدم نینیت خیر باشه من فقط بخاطر شما تو نینی سایت ثبتنام کردم 😅

عزیز من سوال داشتم ازت عزیز خونه ما طبقه چهارم هست بدون اسانسور🙃 من برای انتقال نمیدونم اشکال نداره 

تازه پانکچر شدم شکمم آب آورده تخمدانم دکتر گفت بزرگتر از حد طبیعی شده گفتی رقصو ورزش بنظرت کی شروع کنم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که دراز بکشی روی پهلو و یه پتو تا کن بذار پشت کمرت یکی کوچولو هم تا کن بذار بین پاهات و جلوی شک ...

یا مثلا همین که گفتی باید ماساژ بدی با روغن سیاهدونه از کی باید شروع بشه چون گفتم درد داره شکمم 

من راستشو بخوای کیست اندومتریوز داشتم بخاطر همین ای وی اف قراره بشم 

قبل از پانکچر شکمم ماساژ میدادم با روغن اما میگفتن با روغن بابونه چون نباید روغنی که استفاده می‌کردم قاعده آور باشه حالا نمیدونم بازم از همون استفاده کنم یا با سیاهدونه که شما گفتی

سلام عزیز دل قدم نینیت خیر باشه من فقط بخاطر شما تو نینی سایت ثبتنام کردم 😅 عزیز من سوال داشتم ازت ...

عزیزم حتما بعد انتقال بمون خونه کسی از اقوام نزدیک. اون همه پله رو نرو. هایپر شدی سفیذه تخم‌مرغ آب‌پز بخور زیاد در طول روز. تاثیر داره. نهایتا تا ده روز تمام اپن حالتای درد و اینا برطرف میشه

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
سلام عزیز دل قدم نینیت خیر باشه من فقط بخاطر شما تو نینی سایت ثبتنام کردم 😅 عزیز من سوال داشتم ازت ...

عزیزم توی اینستاگرام فلورا تاجیکی رو سرچ کن، یه خانم ماما هست بارداری با اصلاح سبک. در کنار ای وی اف لایو های ایشون گوش کن و اجرا کن ضرر ندارن. چیزایی مثل رقص و ورزش و تغذیه سالم

عزیزم حتما بعد انتقال بمون خونه کسی از اقوام نزدیک. اون همه پله رو نرو. هایپر شدی سفیذه تخم‌مرغ آب‌پ ...

همه مامان خودم هم مادر شوهرم هم خواهرام همشون پله دارن طبقه آخرم هستن شانسم😅دستت درد نکنه عزیز 

عزیزم برات دعا میکنم. منم ۳۸ سالمه و تازه خدا بهم دختری داده. انشاالله خدا دامنت رو سبز کنه

خدا خیرت بده میشه منم راهنمایی کنی 

منم وسط این ماه میرم انتقال 

24سالمه 

خیلی استرس دارم 

من ای یو ای شدنی خیلی خیلی خیلی درد داشتم 

یعنی نفسم بالا نمی‌رفت 

ترو خدا بگو 

جنینت چند روزه بودن گرید چند 

الان من روز اول پریودیمه 

من چیکار کنم 

دارم با گریه تایپ میکنم 

خدا خیرت بده میشه منم راهنمایی کنی  منم وسط این ماه میرم انتقال  24سالمه  خیلی است ...

سلام عزیزم جنین هام سه روزه بودن. گریدشو نمیدونم. ولی برای درد با دکترا صحبت کن اگه مانعی نبود قبل از انتقال نیم ساعت و یک ساعت قبل دو تا ژلوفن بخور من برای هیستروسکوپی و خراش اندومتر این کار رو انجام دادم

سلام عزیزم جنین هام سه روزه بودن. گریدشو نمیدونم. ولی برای درد با دکترا صحبت کن اگه مانعی نبود قبل ا ...

زحمنه گریدشون چند بود 

به خدا کسی و ندارم راهنمایی کنه ممنون میشم منو راهنمایی کنی 

معمولا روز چند پریودی انتقال میدن ؟

من کلا 3تا جنین 3روزه دارم 

خیلی هزینه کردم باورت میشه 

با نداری و بدبختی 

عزیزم برات دعا میکنم. منم ۳۸ سالمه و تازه خدا بهم دختری داده. انشاالله خدا دامنت رو سبز کنه

سلام رز سفید بهاری ، تاپیکهای شما رو خوندم، خدا رحمت کنه رفتگانتون و خداوند طول عمر بده به خانواده عزیزت و دخترت به بهترینها برسه، من روز سوم انتقالم هست، این ششمین انتقالمه، به دلم افتاد از شما بخوام برام دعا کنی این دفعه مثبت بشه، من هم برای خوشبختی دخترت دعا می کنم، ممنون از لطفت

سلام رز سفید بهاری ، تاپیکهای شما رو خوندم، خدا رحمت کنه رفتگانتون و خداوند طول عمر بده به خانواده ع ...

سلام عزیزم. ممنونم که منو قابل دونستی عزیزم که برات دعا کنم. چشم گلم. الان می‌خوام سوره یاسین بخونم. بعد شحتما از خدا می‌خوام دامنت رو سبز کنه. الهی آمین

زحمنه گریدشون چند بود  به خدا کسی و ندارم راهنمایی کنه ممنون میشم منو راهنمایی کنی  معمو ...

عزبزم واقعا گریدشون رو نمیدونم. ولی می‌دونم تا وقتی جنینی خوب نباشه اصلا فریزش نمیکنن. پس خیالت راحت باشه جنین هات خوب بودن که فریز شدن. معمولا روز چهاردهم پریود انتقال میدن. ان شاالله خدا دامنت رو سبز کنه