2777
2789

بنظرتون بگیرم این دوتارو باهم

آخه زیاد نمیخام خرج کنم،

ایده ای یا توصیه ای برا جشن تعیین جنسیت ندارین؟آخه من تجربه ای ندارم دقیق نمیدونم چجوریه اگه عکسی دارین میشه بزارین

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

جشن تیین جنسست خیلی مسخره اس، فقط تولدو بگیر

منو تو تاپیک های مربوط به بارداری تگ کنید ' هیچ اطلاعاتی ندارم و میخوام اقدام کنم...اگه امصامو تا اخر خوندی یه صلوات برا امام زمانت بفرست اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جشن تیین جنسست خیلی مسخره اس، فقط تولدو بگیر

میخام در حد یه بادکنک ترکوندن و اینا باشه ک شوهرم شب تولدش جنسیت اولین بچمونو بدونه

اتفاقا خیلی جالب میشه مخصوصا اگه شوهرت هنوز جنسیت و نمیدونه براش خیلی هیجان انگیز میشه

اره نمیدونه میخام سوپرایز شه

خببب دود رنگی بگیر هم رنگ جنسیت کوچولوت ، من خودم اگه بودم جشن بزرگ میگرفتم ولی شما ک نمیخوای خرج کنی همون دود رنگی و بگیر با چند تا بادکنک هلیوم دو رنگی واسه عکستون و یه فینگر کیک که نشونه نی نی باشه

عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…
یجوری بعد ترکوندن بادکنک زن و شوهر میپرن هوا انگار نمیدونن جنسیت چیه☹️

خب واقعا نمیدونن 

تو این جشن یکی از اقوام یا ی دوست برگه ای ک جنسیت نوشته شده رو میدن بهش واون کارای جشن روانجام میده

یجوری بعد ترکوندن بادکنک زن و شوهر میپرن هوا انگار نمیدونن جنسیت چیه☹️

😂😂😂آره فیلمارو دیدم خیلی چرته ولی من شوهرم نمیدونه میخام اون شب بدونه

هرکاری که دوست داری و انجام بده کاری هم به حرف کسی نداشته باش برای ایده هم تو نت و اینستا سرچ کنی ک ...

ممنونم عزیزم

میخام در حد یه بادکنک ترکوندن و اینا باشه ک شوهرم شب تولدش جنسیت اولین بچمونو بدونه

توروخدا فقط بعدش عین این کلیپا بالا و پایین نپریدو همدیگه رو بغل کنید و اشک شوق بریزید. یه خوشحالی واقعی باشه😑

که البته من ترجیح میدم همچین جشنیو دوتایی بگیرم، نه در حصور بقیه😑

منو تو تاپیک های مربوط به بارداری تگ کنید ' هیچ اطلاعاتی ندارم و میخوام اقدام کنم...اگه امصامو تا اخر خوندی یه صلوات برا امام زمانت بفرست اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🤲
خب واقعا نمیدونن  تو این جشن یکی از اقوام یا ی دوست برگه ای ک جنسیت نوشته شده رو میدن بهش واون ...

من ک دور و بریام همه میدونستن فقط برا ظاهر کار و فیلمبرداری جشن گرفتن

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️