2777
2789
عنوان

زن داداشم حال روحیش خوب نیست 😔😔😔

1255 بازدید | 50 پست

زنگ زده بلند بلند گریه میکنه میگه 

بی دلیل دلم گرفته و حالم خوب نیست 

قلبم با گریه هاش پاره شد اون اینجا غریب هست

منکه دعام بالا نمیره 

میشه نفری یدونه صلوات بفرستین حالش 

بهتر شه خواهش میکنم 😔

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش ی خواهرشوهر داشتیم ک دلمون گرفت بهش زنگ بزنیم

بعد جای اینکه بگه فلانی دیوونس و خوشی زده زیر دلش و ذوق کنه

بیاد بخواد بقیه برامون دعا کنن

راهی که داریم میریم تهش قشنگه ❤️
خب برو پیشش برید بیرون تا دلش باز شه

بهش گفتم بیام پیشت گفت نه 

میخام تنها باشم نمیدونم چشه😔

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
عزیزم ببریدش یه سفر زیارتی

عصر میبرمش مزار شهدا یا امامزاده ی شهرمون 

دعاش کن گلم

افسردگی گرفته طفلک...

داداشت همسر خوبی براش نیست شاید

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
بنده خدا  پاشو برو پیشش یه کیکم درست کن ببر

اخه گفت میخام تنها باشم 😔