2777
2789

پنج هفته یکم لکه بینی صورتی داشتم رفتم دکتر شیاف داد و سونو دکتر جنین رو واضح ندید ... 

الان هفت هفته ام یهو درد مثل پریود داشتم و یکم لخته بینی ... چیکار کنم؟ 😔

برو دکتر

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم باید بری دکتر حتما 

درد و اکه بینی خیلی خطرناک نیست خیلیا در طول بارداری دارن 

و لخته فرق داره

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

مثل خون اول پریودی ... خیلی خطریه؟ 

نترس عزیزم انشالله که چیزی نیست ، ولی حتما احتیاج داری دکتر بری ، خیلی ها تو بارداری پریودم میشن ، خاله من تا ۴ ماهگی پریود می‌شد بارداریش پر خطر بود ولی الحمدلله بچش چیزیش نشد 

حالا توام الکی استرس نگیر ولی حتما حتما برو چکاپ پیش دکتر یا ماما چون هفته های اول خیلی حساسه همه چیز 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

مثل خون اول پریودی ... خیلی خطریه؟ 

شياف رو قطع كن 

برو دكتر دوباره

سونو بده 

منم اينطور شدم 

تا ١٠ هفته 

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ