2777
2789

دخترا

کار تایپ 

نگارش

اصلاح غلط املایی 

ترجمه

.....فقطبا یه گوشی ساده یا لب تاب و کامیپوتر ک داخل خونه دارین میتونین انجام بدین هرکسی مایل بود پیام بده براشون آیدی تلگرام بفرستم مطمعن و تضمین شده در آنی واریز میشه یا بعد از اتمام کار 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و همراه با هزینه ثبت نام

مبارکههه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
اوکی، فقط اینکه از اون کارا نباشه که قبلش باس یه پولی واریز بزنیم😬😐

عزیزم کار شرکتی هستش یا شما حضوری تشریف میارین یه سفته میارین یا هزینه ثبت نام میدین ک مبلغش کمتر از ۱۵۰ تومنه

کلاه برداری

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

واقعا راسته؟ معمولا اولش پول میگیرن و کلا بلاک مون میکنن.  بخدا احتیاج دارم ولی میترسممم

قشنگم شرکت نماد اعتماد داره شما پیام بدین‌من راهنماییتون میکنم میتونین از واریزی های داخل کانال ببرین بانک و استعلام بگیرین 

این کارای تایپ و...

خیلی چرته خیلی

من یه بار امتحانش کردم

یه تایپ قرار میدن مثلا پنج صفحه و یه ربع بیست دقیقه وقت!

حالا اولشم هزینه میگیرن اون هییچ

ولی بقیش برا ادم زور میاد

همچو خورشید به هر ذره بخند و گرم باش ♥️زندگی♥️یک لحظه ی کوتاه و دیگر گاه هیچ...