ازخدا میخوام بدل توهم آرامش بده عشقم`🥺 تامیخوام فراموشش کنم یهو بعد چند مدت پیام میده 💔 ولی ای ...
مرسیی عزیزدلم همچنین🥺🖤
وای ببین من قبلا اینو تجربه کردم. اما اون عشقم و رلم نبود. فق یه رفیق ساده بودیم. واقعا داغونم کرده بود. میرف دوراشو میزد و برمیگشت. همش میگفتم دیگ این بار نمیزارم برگردع، و من تصمیم گرفته بودم فراموشش کنم،تا اینکه دوباره اومد و اصن یه جوری خرم کرد که نگو😐💔چندین بار این کارشو تکرار کرد. تا اینکه برا بار اخر پیام داد ولی یه جوری جوابشو دادم که دیگ نتونه یه بار دیه بیاد سراغم.و الان مدتیه کلا فراموشش کردم و اجازهی برگشتن نداره. اما خب وقتی میبینمش دلم تنگش میشه(متاسفانه هم محلهایم).ولی دیگ به هیچ عنوان نمیزارم برگرده...تو هم بزارش کنار...مطمئنم میتونی...
پائولو کوئیلو میگه که:«همیشه می ترسیدم کسانی را که دوست دارم، یک روزی از دست بدهم! اما باید از خودم بپرسم، آیا کسی هم هست بترسد از اینکه من را یک روز از دست بدهد🚶♀تو چی تا حالا بهش فکر کردی؟ :)
پائولو کوئیلو میگه که:«همیشه می ترسیدم کسانی را که دوست دارم، یک روزی از دست بدهم! اما باید از خودم بپرسم، آیا کسی هم هست بترسد از اینکه من را یک روز از دست بدهد🚶♀تو چی تا حالا بهش فکر کردی؟ :)