2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین 🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 33 پست
چطوری خیانتکارو میبخشی اونم  کسی ک رفته  و دیگ برنمگرده  به خودت بیا دختر  ق ...

😓همه بهم میگن این بدردت نمیخوره اگه دوست داشت هیچوقت فکر کس دیگه ای ب ذهنشم نمیومد💔🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😓همه بهم میگن این بدردت نمیخوره اگه دوست داشت هیچوقت فکر کس دیگه ای ب ذهنشم نمیومد💔🙂

واقعا بدردت نمخوره

علایقه هر کس  به خودش ربط داره نه ب طُ !  ‌‌                                                                       ‌   ‌‌‌            
نمیدونم..،سردرگمم😭😭دوبار بهم ریخته خیانت کرده و بخشیدم 😭😭😭

میفهمم چی میگی دورت بگردم:)خیلی سخته... اما چشاتو باز کن حقایقو دریاب...باور کن اگ بیاد بازم میرع و دوباره حالت مث الان میشه... و به نظرم بهتره از الان کنارش بزاری ، تا اینکه دوباره بیاد یه ضربه دیگه بزنع و بعد برع...

پائولو کوئیلو میگه که:«همیشه می ترسیدم کسانی را که دوست دارم، یک روزی از دست بدهم! اما باید از خودم بپرسم، آیا کسی هم هست بترسد از اینکه من را یک روز از دست بدهد🚶‍♀تو چی تا حالا بهش فکر کردی؟ :) 
از خدا بخا مهرش از دلت بره ادم خیانتکار دیوونت میکنه

کاش فراموش میشد...

بعد چند ماهی پیام میده هردفعه که ببخش منو 

دیگه ترکت نمیکنم منم احمق باور میکنم و دلمو ب بودنش خوش میکنم

متنفرم از سادگیم

💔😓نمیدونم خواهر ولی کاش عاشقش نمی‌شدم ک دوبار بهم خیانت کنه هرسری هم جون منو قسم میده ک همچین کار ...

خب خودت بهش رو دادی عزیزم وقتی یه دفه اشتباهشو ندید گرفتی وبخشیدی مطمئن باش دفه های بعدم همین کارو میکنه حتی اگه ازدواج کنید 

ازدواج کردن که معجزه نمیکنه همین نی نی سایت پره از خانمایی که خیانت دیدن 

هیچی برای یه زن سنگین تر از خیانت همسر و عشقش نیس 

تازه بعضی از  اون بنده خداها مجبورن بخاطر شرایط جامعه وبچه و...بمونن با یه آدم خیانتکار زندگی کنن تو فرصت اینو داری بندازیش بیرون از قلب و زندگیت 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
میفهمم چی میگی دورت بگردم:)خیلی سخته... اما چشاتو باز کن حقایقو دریاب...باور کن اگ بیاد بازم میرع و ...

دورت بگردم عزیزم🥺❤️ امیدوارم همینجور بشه🥺😭ولی ب گفته خودش خیلی دوستم داشت قصدمونم ازدواج بود و با خانوادش هم صحبت کرده بود😓💔

خب خودت بهش رو دادی عزیزم وقتی یه دفه اشتباهشو ندید گرفتی وبخشیدی مطمئن باش دفه های بعدم همین کارو م ...

😓فک میکردم دوسم داره‌‌..💔

ممنونم فداتشم حالم یکم خوب شد❤️

دورت بگردم عزیزم🥺❤️ امیدوارم همینجور بشه🥺😭ولی ب گفته خودش خیلی دوستم داشت قصدمونم ازدواج بود و با ...

خدانکنه🫂، ان شاالله هرچی که قسمتع،،ولی سعی کن بیخیالش بشی بخدا که خیانت دیدن از عشق، زندگیع آدمو از هم میپاشه🙂🖤

پائولو کوئیلو میگه که:«همیشه می ترسیدم کسانی را که دوست دارم، یک روزی از دست بدهم! اما باید از خودم بپرسم، آیا کسی هم هست بترسد از اینکه من را یک روز از دست بدهد🚶‍♀تو چی تا حالا بهش فکر کردی؟ :) 
خدانکنه🫂، ان شاالله هرچی که قسمتع،،ولی سعی کن بیخیالش بشی بخدا که خیانت دیدن از عشق، زندگیع آدمو از ...

ی مدت بود افسرده شده بودم ک فکرخودکشی میزد ب سرم🙂💔

کاش میشد یکم خوشی ببینم:)آخرین خندم زمانی بود ک بهم خیانت نکرده بود

ی مدت بود افسرده شده بودم ک فکرخودکشی میزد ب سرم🙂💔 کاش میشد یکم خوشی ببینم:)آخرین خندم زمانی بود ...

خیانت ندیدم اما درد عشقی رو ک میکشم یه چیزایی رو میتونم درک کنم ک چق سخته:) فکر کردی تا خودکشی کنی همه چی خوب پیش میره و تو راحت میشی؟؟نه اصلا اینطور نیست.فقط فعلا باید بسوزی و بساااازی ! زندگی همینه بلاخره یه روزی ، روز خوب هم میاد!!! اگ دیدی هنوز اون روز خوب برات نیومده پس بدون که هنوز آخر زندگی نیست و وقت هست!

این که دیگه اصلا نمیشه روش حساب کرد، اما ان شاالله یکی بهتر از این بیاد تو زندگیت و روزای خیلی خوبی برات بسازه و همیشه کنارت بمونه🙂🤍

میدونی ک هرکسی یه مشکلی داره...منم دوساله هنوز از ته دل نخندیدم:) همه‌ی خنده هام الکین...

ولی امیددارم که یه روزی روز خوب میاد..و از افکار خودکشی دوری کردمه خیلی وقته:)