2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین 🙂💔

219 بازدید | 33 پست

خیلی حالم بده خیلی😭😭

عشقم 1ماهه ک نیستش😭😭بهم خیانت کرده بود جداشدیم😭😭خیلی دلتنگشم فک کنین منم خواهرتونم دعاکنین برگرده بهم برسیم😭💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری خیانتکارو میبخشی

اونم  کسی ک رفته 

و دیگ برنمگرده

به خودت بیا دختر

قلبت باارزش ترازاین حرفاس

علایقه هر کس  به خودش ربط داره نه ب طُ !  ‌‌                                                                       ‌   ‌‌‌            

فک کن داعشیه (مثل پسره توی سریال سقوط)، دیگه اسمشو هم نمیاری. البته خیانت کردن از داعشی بودنم بدتره🗡

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
کسی که ترکت کرده  دیگه بدرد برگشتن نمی‌خوره  توهم دیگه بهش فکر نکن  خدا میخواسته ب ...

👍🏻

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

تو خیانت میکردی اون باهات ازدواج میکرد؟؟معلومه که نه 

اخه چرا اینقد ساده اید؟

اصا بیاد دوس داری با یه بچه برگردی خونه بابات 

توروخدا یه ذره فک کن یه لحظه اون احساسو بذار کنار ببین واقعا ارزش داره ناراحت باشی و منتظر برگشت این آدم بمونی؟؟؟

چجور بخشیدی؟؟؟

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

ان شاالله که خدا دلتو آروم کنه🙂🤍

ولی هیچ وقت نزار برگرده...کسی ک یه بار رفته، دیگ راه رفتن رو یاد گرفته و همیشه میرع دوراشو میزنع و باز برمیگرده...

زندگیه خودتو داغون نکن واس اینجور آدما...🖤

پائولو کوئیلو میگه که:«همیشه می ترسیدم کسانی را که دوست دارم، یک روزی از دست بدهم! اما باید از خودم بپرسم، آیا کسی هم هست بترسد از اینکه من را یک روز از دست بدهد🚶‍♀تو چی تا حالا بهش فکر کردی؟ :) 
ان شاالله که خدا دلتو آروم کنه🙂🤍 ولی هیچ وقت نزار برگرده...کسی ک یه بار رفته، دیگ راه رفتن رو یاد ...

نمیدونم..،سردرگمم😭😭دوبار بهم ریخته خیانت کرده و بخشیدم 😭😭😭

تو خیانت میکردی اون باهات ازدواج میکرد؟؟معلومه که نه  اخه چرا اینقد ساده اید؟ اصا بیاد دوس دا ...

💔😓نمیدونم خواهر

ولی کاش عاشقش نمی‌شدم ک دوبار بهم خیانت کنه هرسری هم جون منو قسم میده ک همچین کاری نمیکنه😭💔