2777
2789
عنوان

یوتیوب شما هم اینجوریه؟😑

196 بازدید | 15 پست

من زیاد تو یوتیوب نمیرم بیشتر هم ویدیو های طولانی رو دنبال میکنم امروز اومدم چند تا از ویدیو های شرت یوتیوب رو ببینم که همه ی ویدیو ها مربوط به چیزایی بودن که اصلا دنبال نمیکنم

راهی هست که بشه ویدیو هارو مربوط به چیزایی که میخوایم بکنیم یا بعضی هارو حذف کنیم؟

هر کس هست سلام👍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب فیلم هایی که میخوای ببینی بازدید ازشون زیاد کنی  لایکشون کنی زیاد یوتویوب فکر میکنه مورد علاقت هست هر جی که مورد به اون سبک ویدیو یا اون چیز هست برات ط اکسپلور میاره 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
آخه برای من بیشتر ویدیو های خشونت آمیز میاره💔

ای وای..

یوتیوب گزینه ریپوتو گزارش..یا‌ هرچیزی که باعث بشه ویدیوهای اون چنل نشون داده نشه نداره تو گزینه ها؟

چهار ماهه نتونستم برم یادم رفته

ای وای.. یوتیوب گزینه ریپوتو گزارش..یا‌ هرچیزی که باعث بشه ویدیوهای اون چنل نشون داده نشه نداره تو ...

فکر کنم بشه ولی ویدیو هایی که بازدیدا و لایکای میلیونی خوردن فکر نکنم با چند تا گزارش پاک بشه

هر کس هست سلام👍
فکر کنم بشه ولی ویدیو هایی که بازدیدا و لایکای میلیونی خوردن فکر نکنم با چند تا گزارش پاک بشه

اگه فیلم هست کلا که زیاده فیلم های خشن خشونت آمیز ترسناک ط یوتویب پر هست ویو های زیادی هم میخوره طرفدار زیاد داره ولی اگه کسی بخواد خشونت و چیزهای زشت دیگ ترویج بده خود یوتویوب یا درآمد اون کانال  رو قطع میکنه یا کلا میبنده کانالش رو 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!