سلام دوستان گل.
اول از همه بگم که من توی پیامم هیچ اشارهای به کاربر یا تاپیک خاصی ندارم. با خوندنش با خودتون نگید عه استارتر کاربر فلانی رو میگه یا عه فلان تاپیک منظورشه. اصلا اصلا هیچ منظوری به هیچ کاربر و تاپیکی ندارم. راستش خیلی کسی رو هم نمیشناسم بخاطر همین اینطوری فکر نکنید❤
این مورد ممکنه برای هممون پیش بیاد که وقتی پیامی از کسی میخونیم تمام منطق ذهنمون رو کنار میزنیم رو با احساساتمون جواب میدیدم.
این رو واقعا قبول کنیم که پشت هم متنی پشت هم کاربریای انسان نشسته. قلب داره. زندگی داره.
اگر کسی میگه شوهرم فلان ویژگی اخلاقی رو داره، مثلا عصبانی میشه یا هرچی.....، سعی کنیم نگیم واااای من اگه جای تو بودم نمیتونستم تحمل کنم.
اون فرد شاید اومده میگه بنظرتون چکار کنم شوهرم اخلاقش اینطوریه؟ (یعنی دنبال راه حله که شرایط درست بشه.)
یهویی نگیم وای من باشم نمیتونم تحمل کنم.
یهو توی ذهن طرف مقابل این جرقه میخوره که عه پس من دارم اشتباه میکنم که با رفتار همسرم کنار میام؟ یعنی دارم اشتباه میکنم که میخوام سعی کنم اخلاق همسرم درست بشه؟ اشتباه میکنم که میخوام برای زندگیم تلاش کنم؟ بقیه اگه جای من بودن اصلا این کارارو نمیکردن. پس من تصمیمم اشتباهه
و هزاران فکر دیگه.... و شاید باعث بشه دعواهای دیگه ای توی زنوگیشون پیش بیاد.
اینجا هرکس از شوهرش بد بگه، بعضیوقتا کسی بهش نمیگه عزیزم شاید برداشتت از رفتار همسرت اشتباه بوده. شاید همسرت نمیخواسته اذیتت کنه و خبر نداشته که از فلانچیز ناراحت میشی. شاید از عمد ناراحتت کرده.
اما تا یکی بگه همسرم، مادر شوهرم و.... اخلاقش خوبه، بعضیا میان میگن انقدر خوشخیال نباش شاید فقط تظاهره! دلتو خوش نکن بعدا شاید شاید براخلاق شدن!
( البته انصافا مهربونهایی هم هستن که اینطور نیستن و با دل صاف و خوشبینی صحبت میکنند🌷)
نظر دادن و قضاوت کردن دیگران کار آسونی نیست.
یه مثال دیگه هم میزنم که منظور این حرفم رو واضحتر برسونم. مثلا یکی میگه خواهرم گفت کاش فلان کارو نمیکردی.
بنظرتون خواهرم منظورش اینه که من کلا اشتباه میکنم؟
یهو نریزیم سر استارتر که آرهههه خواهرت دقیقا منظورش همین بوده و حتی منظورش این بوده که تو هیچی بلد نیستی و. خودش بهتره!
* اینجوری وقتا اگر یک درصد خواهر استارتر منظور بدی نداشته، و ما طبق برداشت خودمون بگیم اره خواهرت خیلی منظور بدی داشته، مدیون خواهر ایشون میشیم که قضاوتش کردیم...
همهی اینارو خودمون میدونیم اما یه وقتایی یادمون میره🌷 منم نوشتم جهت یادآوری اول خودم و بعد مهربونای سایت❤
اگر پیامم رو کامل خوندید ازتون ممنونم🌷
بازم میگم واقعا واقعا منظورم به هیچ تاپیک و کاربری نیست چون واقعا خیلی کسی رو نمیشناسم و حتی از خیلی از تاپیکها بیخبرم.
انشاالله دلتون شاد باشه و همیشه سلامت و شاد و عاقبتبخیر باشید🌷🌻❤
( اگر نظری گذاشتید و نتونستم ریپلای کنم عذرخواهی میکنم❤)