2777
2789
عنوان

نظر دادنمون به دیگران توی سایت

151 بازدید | 16 پست

سلام دوستان گل.

اول از همه بگم که من توی پیامم هیچ اشاره‌ای به کاربر یا تاپیک خاصی ندارم. با خوندنش با خودتون نگید عه استارتر کاربر فلانی رو میگه یا عه فلان تاپیک منظورشه. اصلا اصلا هیچ منظوری به هیچ کاربر و تاپیکی ندارم. راستش خیلی کسی رو هم نمیشناسم بخاطر همین اینطوری فکر نکنید❤

این مورد ممکنه برای هممون پیش بیاد که وقتی پیامی از کسی میخونیم تمام منطق ذهنمون رو کنار میزنیم رو با احساساتمون جواب میدیدم.

این رو واقعا قبول کنیم که پشت هم متنی پشت هم کاربری‌ای انسان نشسته. قلب داره. زندگی داره. 

اگر کسی میگه شوهرم فلان ویژگی اخلاقی رو داره، مثلا عصبانی میشه یا هرچی.....، سعی کنیم نگیم واااای من اگه جای تو بودم نمیتونستم تحمل کنم.

اون فرد شاید اومده میگه بنظرتون چکار کنم شوهرم اخلاقش اینطوریه؟ (یعنی دنبال راه حله که شرایط درست بشه.)

یهویی نگیم وای من باشم نمیتونم تحمل کنم.

یهو توی ذهن طرف مقابل این جرقه میخوره که عه پس من دارم اشتباه میکنم که با رفتار همسرم کنار میام؟ یعنی دارم اشتباه میکنم که میخوام سعی کنم اخلاق همسرم درست بشه؟ اشتباه میکنم که میخوام برای زندگیم تلاش کنم؟ بقیه اگه جای من بودن اصلا این کارارو نمیکردن. پس من تصمیمم اشتباهه

و هزاران فکر دیگه.... و شاید باعث بشه دعواهای دیگه ای توی زنوگیشون پیش بیاد.

اینجا هرکس از شوهرش بد بگه، بعضی‌وقتا کسی بهش نمیگه عزیزم شاید برداشتت از رفتار همسرت اشتباه بوده. شاید همسرت نمیخواسته اذیتت کنه و خبر نداشته که از فلان‌چیز ناراحت میشی. شاید از عمد ناراحتت کرده.

اما تا یکی بگه همسرم، مادر شوهرم و.... اخلاقش خوبه، بعضیا میان میگن انقدر خوش‌خیال نباش شاید فقط تظاهره! دلتو خوش نکن بعدا شاید شاید براخلاق شدن!

( البته انصافا مهربون‌هایی هم هستن که اینطور نیستن و با دل صاف و خوشبینی صحبت میکنند🌷)

نظر دادن و قضاوت کردن دیگران کار آسونی نیست. 

یه مثال دیگه هم میزنم که منظور این حرفم رو واضح‌تر برسونم. مثلا یکی میگه خواهرم گفت کاش فلان کارو نمیکردی.

بنظرتون خواهرم منظورش اینه که من کلا اشتباه میکنم؟

یهو نریزیم سر استارتر که آرهههه خواهرت دقیقا منظورش همین بوده و حتی منظورش این بوده که تو هیچی بلد نیستی و. خودش بهتره!

* اینجوری وقتا اگر یک درصد خواهر استارتر منظور بدی نداشته، و ما طبق برداشت خودمون بگیم اره خواهرت خیلی منظور بدی داشته، مدیون خواهر ایشون میشیم که قضاوتش کردیم... 

همه‌ی اینارو خودمون میدونیم اما یه وقتایی یادمون میره🌷 منم نوشتم جهت یادآوری اول خودم و بعد مهربونای سایت❤

اگر پیامم رو کامل خوندید ازتون ممنونم🌷 

بازم میگم واقعا واقعا منظورم به هیچ تاپیک و کاربری نیست چون واقعا خیلی کسی رو نمیشناسم و حتی از خیلی از تاپیک‌ها بی‌خبرم.

ان‌شاالله دلتون شاد باشه و همیشه سلامت و شاد و عاقبت‌بخیر باشید🌷🌻❤

( اگر نظری گذاشتید و نتونستم ریپلای کنم عذرخواهی میکنم❤)

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

حق میگی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق +

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

موافقم

یکی از نمونه های بارز هم سوال در مورد سز و طبیعی

طرف یا پول نداره یا شرایطشو

همههه میگن سز خوبه سز کن

اونم میدونه خوبه فهمشو داره که درد نداره

ولی خب پولشو نداره

حالا باید چیکار کنه؟ 

همینجور تن و بدنش بلرزه که طبیعی فلان و بهمان؟! 

گاهی حرفها از گلوله ها کشنده ترند

عزیزم اینجا واسه درددل کردن و سرگرمی جای خوبی هست اما برای مشاوره گرفتن نه. به هر صورت مردم نظرات متفاوتی دارن و اجازه دارن ابراز کنن. اون کسی که تاپیک میزنه اگر میخواد نظرات دیگران رو بشنوه خودش هم باید عاقلانه برخورد کنه همه جوانب رو در نظر بگیره. همه آدم ها رو که نمیشه هم جهت و هم فکر کرد

درست میگی 

ولی خب خیلیا احساسشونو میگن دیگه شاید غلط باشه 

از طرفی راهنمایی هم ممکنه غلط باشه 

بنظرم آدم تو مسائل مهم زندگی فقط باید از خانواده و اطرافیانش کمک بخواد 

نه از تو سایت چون احتمال هرچیزی وجود داره 

درکل شنونده خودش باید عاقل باشه 

من اینجا چیزی نمیگم چون دوس ندارم کسایی که منو‌نمیشناسن قضاوتم کنن

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

شاید واقعا طرف بد باشه اگه به گفته کسی که پادرمیونی کرده و گفته تو برو عیبی نداره کوچیکتری و من گوش نمیکردم الن نرفته بودم و دعوا هم پیش نمیومد و بی آبرویم نمیشد بعضی اوقات نظر کابران بسیار پسندیده هست من فهمیدم که آدم باید رای اکثریتو ببینه و خودشم تحلیل کنه 

من کامل پستتو نخوندم ولی خب با یه نگاه کلی منظورتون رو متوجه شدم

جالبه ک مثلا داری ب استارتر جواب میدی یه نفر میاد مخالف تو نظر میده 

باشه تا اینجاش اشکال نداره چون تبادل نظر ولی یا تهش مینوسه ریپلای نکن یا جوری بهت برمیگرده انگار خودش میفهمه تو نه و جملاتش پر خشم و توهینه و حق ب جانب

خب پدرآمرزیده تو مگه کی هستی ک اجازه داری ریپلای کنی من ندارم کی این حق بهت میده خب اینجاست باید یا مث خودش برخورد کرد یا ب سخرش گرفت تا ببینه همچین حقی نداره تبادل نظره نه تحکم نظر

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

بله واقعا درسته

طرف نوشته نامزدم نیومده دیدنم همه نوشته بودن جدا شو ،قهر کن ،محلش نزار ،بابا یه لحظه فکر کنید شاید دلیل داره نیومده طرف،اینا آدمن گناه داره اینطور رابطشون خرابتر میکنید