2777
2789
عنوان

خونم سوراخه…

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 53 پست
خب تمام دیوار ها ... چک کن  

خونه ٧سال ساخته يعني قديمي نيست ديوارا تازه رنگ شدن اصلا هيچ جاي از ديوار درزي چيزي نداره حتي كانال كولرم نگاه كردم 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه صداي آدمه مطمعنم

خب ازواحد کناری بپرسید صداها اگ بشنوی میشناسی صداشون باصدای ک میشنوی مقایسه کن  بگو شما میحرفید یا ببین بچه دارن ولی میتونه جن باشه حتی میتونه توهم ذهنی باشه  سوره بقره رو روشن کن ت خونت صب تاشب بزار بخونه صداش بلند کن یک گوشه یکبار صب یکبار شب روشن کن بزار بخونه میتونی گوشی روشن کنی بزاری صداش بلند ت خونه یا فلش چیزی ولی گوش کن قران  از کسی ک قبلن ساکن این خونه بوده یک راه ارتباط پیدا کن ب بهانه ای بگو سوالی دالم ازشون بعد ازش بپرس بگو شمام این اتفاق افتاده یان شاید اونم واسه همین رفته ازاونجا 

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
شاید یه دیوار از این دیوارا که تو اتاق بازپرسی هست دارین از اونور شمارو میبینن تو یه فیلم خارجی دیده ...

يعني من انقدر براشون مهمم🤣🤣🤣اينجوري كه ابروم رفته 

خب ازواحد کناری بپرسید صداها اگ بشنوی میشناسی صداشون باصدای ک میشنوی مقایسه کن  بگو شما میحرفید ...

واحد بغلي يه زن و شوهرن كه صداشون مياد ولي نه انقدر واضح جن فكر نكنم چون هميشه نيست و اينكه غير از صدا چيزي نشنيدم و نديدم 

قرانم تو خونه دارم حتي يك قران خيلييي قديمي و عتيقه 

مستاجر قبلي ٧سال اينجا زندگي ميكرده و سه ماه قبل اينكه ما اينجارو اجاره كنيم از اينجا رفته بودن و دوتا واحد روبه رويي بعد ما اومدن يعني همديگرو اصلا نميشناسيم 

واحد بغلي يه زن و شوهرن كه صداشون مياد ولي نه انقدر واضح جن فكر نكنم چون هميشه نيست و اينكه غير از ص ...

جن هست جن ها قابل دیدن نیستن یکسری خودشون نشون میدن کوتوله ان بابام میدید روزای پنج شنبه میدید بابام میخره میکردن میخندیدن بابا حرف میزد باهاشون میگفتیم بابا باکی هستی میگفت اونا من هرکار میکنم دارن ادام درمیارن جوابمو میدن میگن فلان و میخندن گفتم صداتورومیشنون گف اره دارن جواب میدن کوتوله ان همیشه ت باغچه میومدن پنج شنبه ها البته ن همیشه تاحالا چن بار دیدم بابا داشته حرف میزده میخام بگم جن خودش نشون نمیده ولی بعضیاشون اره نشون میدن خودشون رو اینا ک ت میگی یعنی خونت جن داره میتونه این باشه اون زن مرد با طلسم و ایناشاید کسی واسشون کرده یارفتن واسه کاری پیش دع ا نویس و راه اجنه باز شده یا یکی واسه شما کرده حسادتی چیزی داشته شما قران روشن کن ت خونت راجبشم نحرف بهت ک‌ضرر نزدن تاحالا فقط اب گرم حالا هرچیزی قبلش بگو بسم الله بعد بریز حتی ت سینک حتی حمام حتی راه میری اگ یک درصد اجنه باشن ک‌قابل دید نیستن لگد بشن اسیب ببینن زندگیت جهنم میکنن ازاین مسائل ک جن لگد شده یا اب ریخته شد روش گرم سوخته ک‌باعث فوتی یا ضربه ب اجنه بوده شنیدم تعریف کردن باید مراقب باشی  ایت الکرسی و چهار قل بخون و فکر نکن اگ قبلن اینجور نبودی ت زندگیت ازوقتی اومدی اینجا اینجوری پس چیزی است 

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
جن هست جن ها قابل دیدن نیستن یکسری خودشون نشون میدن کوتوله ان بابام میدید روزای پنج شنبه میدید بابام ...

عزيزم من يكسال خونه قبلي يه چيزايي ديدم دعا نويس رفتم گفتن سه تا جن عاشقت هستن واي ديگه همه چي اوكي شد اون چيزايي و حسايي كه خونه قبلي داشتم اينجا ندارم و اينكه اين صداها مال آدم عاديه من كاملا جن ديدم حس كردم هميشه اذيت ميكنن وسايلام جابجا ميكردن ولي الان اين حس و شرايط نيست اينجا نميخواستم اينارو بگم چون يسريا واقعا ميترسن يه مدت افسردگي داشتم دمار ميرفتم دارو مصرف كردم خوب شدم

اينارو گفتم كه بدونيد جن اينا نيست مطمعنم 

عزيزم من يكسال خونه قبلي يه چيزايي ديدم دعا نويس رفتم گفتن سه تا جن عاشقت هستن واي ديگه همه چي اوكي ...

جن عاشق خودش نمیاد یکی میفرسته طلسمت کردنت پس اینام همونان میگن طرفای کردستان ماموستا هس قران درمانی میکنن خلاصه پیش یکی برو اگ جنی باشه ازت دور میکنن سوره بقره دان کن پخش کن ت خونت یک سری ایات و سوراها دارم اینجا قابل فرستادن نیست باید روشن کن بزار کنارت ارومت کنه خودت دانلود کن  خودت سعی کن خودتو بی تفاوت نشون بدی خدا نگذره اشون چرا بازندگی ادما اینجور میکنن یک دختری سمت ما اینجور بود جن عاشق داشت درست شد سالها پیش یاخدا چکارا نکرد جن بادختره خلاصه اون طرف ک اینو درمان کرد گفتن فوت شده ولی خدا نگذره ازاونا ک جن و طلسم میارن ب زندگی منو تو وامثال منو تو 

جن عاشق خودش نمیاد یکی میفرسته طلسمت کردنت پس اینام همونان میگن طرفای کردستان ماموستا هس قران درمانی ...

نميدونم واقعا چي بگم ولي هيچ ترسي ندارم خداروشكر حس بدي هم ندارم اين قضيه انقدر اذيتم نكرد فقط برام سوال بود اتفاقي اينجا مطرحش كردم گفتم شايد براي كسي اتفاق افتاده و راهكاري داشته باشه 

نميدونم واقعا چي بگم ولي هيچ ترسي ندارم خداروشكر حس بدي هم ندارم اين قضيه انقدر اذيتم نكرد فقط ...

جن عاشق تورو از همسرت دلسرد میکنه ت رابطه کاری میکن همسرت بات رابطه نکنه یاکم بکنه وقت رابطه اذیت میشی یا حس خوب نداری یابدت میاد و یا حس میکنی ت خاب بیداری یکی میاد کنارت میخابه واسه رابطه جن عاشق کلن واسه اینه کسی دوستت نداشته باشه اونو فرستادن همه ازت دلسرد شن واسه منم گفتن جن عاشق داری

جن عاشق تورو از همسرت دلسرد میکنه ت رابطه کاری میکن همسرت بات رابطه نکنه یاکم بکنه وقت رابطه اذیت می ...

نه عزيزم من همچين حسايي ندارم اينايي هم كه گفتم مال گذشتس نه الان 

اگه امكانش هست دوتا تاپيك اخرم گزارش بزنيد ممنون ميشم🙏❤️