2777
2789

سلام دوستان 

من چند ماه بود که پریودم منظم بود وهرماه چهار روز جلو مینداختم یعنی ۲۶ روزه بود .

این ماه از سیکلم باید ۲۶ آذر پری میشدم که چهار روز عقب افتاد ۲۹ پری شدم ( من همیشه روز اول دوم خونریزی زیادی دارم از روز سوم خونریزیم کم میشه و کمردرد و دل‌درد )

این ماه خونریزی خیلی کم داشتم وکلا همون روز اول و دوم خونریزی داشتم دیگه نداشتم .من پریم هفت روزه کلا.

جلوگیریمون هم طبیعی است .

من چند روزه حالت تهوع کمی دارم. سردرد دارم .

امشب هم سرگیجه داشتم .

انگار یه چیزی توی گلوم گیر کرده .

بنظرتون باردارم؟؟

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

داداش من تجربه ای ندارم اما خوب یه بیبی چک بزن امتحانش ایراد نداره

خدایا به همه ارامش و سلامتی بده .عاشق گل و گیاهم .بیاین سعی کنیم کتاب بخونیم . دوست دار پیشی. شمع ها به من حس خوبی میدن .  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این ماه کمردرد و دل‌درد نداشتم . من همیشه چند روز قبل موعدم حس پری دارم این بار نداشتم . 

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

منم ي سوال بپرسم؟؟ من پريودام منظمه شايد يكي دو روز اينور اونور بشن ولي منظمه فك كنم ٢٨ روز يكبارم يه پسر دارم و اصلا تو اين شش سال جلوگيري نكردم قرصي چيزيم نميخورم ولي ميدونم فوليكولام كوچيكه بنظرتون چرا باردار نميشم مگه فقط پريود نبايد منظم باشه؟؟

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐
داداش من تجربه ای ندارم اما خوب یه بیبی چک بزن امتحانش ایراد نداره

دیروز زدم منفی بود . ولی حالت تهوع دارم شک دارم که  بیبی درست بوده باشه؟

منم ي سوال بپرسم؟؟ من پريودام منظمه شايد يكي دو روز اينور اونور بشن ولي منظمه فك كنم ٢٨ روز يكبارم ي ...

خب فولیکولات بالغ نیستن باید بزرگ بشن

دیروز زدم منفی بود . ولی حالت تهوع دارم شک دارم که  بیبی درست بوده باشه؟

دوباره بزن

خدایا به همه ارامش و سلامتی بده .عاشق گل و گیاهم .بیاین سعی کنیم کتاب بخونیم . دوست دار پیشی. شمع ها به من حس خوبی میدن .  
ب نظرم شاید باید چک کنی

یعنی امکان داره؟؟ 

من بچم هنوز شیر میدم که

خب فولیکولات بالغ نیستن باید بزرگ بشن

چون بعد شش سال ميخام اقدام كنم يني برم دكتر ميگم نكنه خامله نشم ولي ميگم ك پري منظمه سر پسرمم سه ماه قرص خوردم هي ميگم نكنه فوليكول نداشته باشم😐

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐
نه سرما خوردی

اخه گلو درد اینا ندارم . 

من سر بارداری قبلیم هم ویار داشتم