2777
2789
عنوان

به نظرتون من عروس بدی ام ؟

462 بازدید | 22 پست

۱۳ سال ازدواج کردم دوتا بچه دارم دوسال اول زندگی مستاجر بودیم تو زندگیمون سختی زیاد داشتیم .پدر شوهرم قبل از اینکه من عروسشون بشم فوت شدن از اول زندگی هیچ کس از طرف شوهرم هیچ کمک مالی به ما نکرد همه چی شوهرم خودش خرید عروسی گرفت خونه اجاره کرد خلاصه که ۴تا بچه ان دوتا دختر دوتا پسر شوهر من آخریه الان خونه ای که مادرشوهرم نشسته برلی شوهرم هست قبض گاز و آب و برق و تلفن ماه به ماه میده بدون اینکه خودش بفهمه درماه یه بلغی پول به حسابش میریزه خر در سال اگر ۵ بار مارو مهمون کنه دست خالی نمیریم یعنی کلی میوه و همه چیز می‌خره. 

حالا 

مادرشوهرم......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه انتظارات از شوهرم منه هیچ فرقی بین ما و اونایی که فکر زندگی خودشونن نمیزاره تازه تولدا کادوهای بهتری برای اونا می‌خره ک کلا همیشه طلبکاره انگار همه چیزش وظیفه ماست حالا الان تلوزیونش خراب شده شوهر منم میخواد براش بگیره من نمیتونم قبول کنم به خاطر همین چندتا دلیلی که بالا گفتم تازه اینا چیزی نیست بخوام بگم ۱۰۰صفحه میشه حالا شما جای من بودین قبول میکردین ؟ 

یا من بدم؟؟؟

همه انتظارات از شوهرم منه هیچ فرقی بین ما و اونایی که فکر زندگی خودشونن نمیزاره تازه تولدا کادوهای ب ...

ببین بستگی داره توی چه شرایطی از لحاظ مالی هستی ؟ کم و کسری داری ؟

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 
حق داری بگو برادرا شریکی بگیرن نمیشه همه خرج ها به عهده شما باشه

به‌خدا اونا الان رفتن تهران برای زندگی کلی وسیله برای خونشون خریدن اصلا هر کدومشون به فکر زندگی خودشونن اینم همش از ما انتظار داره از بس که براش کرده شوهرم

ببخشید گفتم تا اونو میخونید سریع تایپ کنم یه کم طولانی شد نوشتم همه شو

به نظرم اگر میتونید قسطی بردارید پیش پرداخت رو بدید اقساط رو بگید خودش پرداخت کنه اگرتوان مالی داره اگرنه از اونای دیگه هم بخوابید مشارکت کنند بلاخره کم پولی نیست فکرنکنم تلویزیون زیر 10تومن باشه