2777
2789
عنوان

به نظرتون من عروس بدی ام ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 22 پست

اگه خواستی به مادر شوهرت کمک کنی چون شوهر نداره ثواب داره به نظر من بی توقع بهش کمک کن این رو یه قرض الحسنه برای خدا بدونید،انگار داری به خدا قرض میدی اونم برات یه جا جبران میکنه،جوری که خدا جبران میکنه کادویی که خدا میده خیلی خیلی فرق داره .

شما ته دلت بگو خدایا به تو قرض دادم از تو هم پس میگیرم اینو بگو و چشمات روی بقیه ی چیزها ببند

بزار بگیره خب پسرشه ،حالا بقیه چجورن چکار دارین ، شما خوب باش (بدجنس نباش)

آخه خیلی پر روعه فقط از ما توقع داره میگه وظیفست همش طلبکاره منم زورم میاد ما برای زندگیمون خیلی تلاش کردیم خودش زمین چند میلیاردی داره ارثیه پدرش خواهر برادراش منتظرن که فقط زمینشو بفروشه و پول بهشون بده خودش طلاهاشو فروخته قرض داده دخترش حالا از ما تلویزیون میخواد شما باشی واقعا قبول میکنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خواستی به مادر شوهرت کمک کنی چون شوهر نداره ثواب داره به نظر من بی توقع بهش کمک کن این رو یه قرض ...

به خدا به زبون راحته وقتی بقیه بچه‌اش فقط به فکر خودشونن تازه ب ای مادرشوهرم عزیزترم هستن مگه من چقدر باید دلم بزرگ باشه آخه من خیلی دلم پره به خدا همون خونه ای که نشسته حداقل ماهی ۶ ۷ تومن اجارشه خوب بقیه کاراش با بچه‌ای دیگش ندار نیستن والا

آخه خیلی پر روعه فقط از ما توقع داره میگه وظیفست همش طلبکاره منم زورم میاد ما برای زندگیمون خیلی تلا ...

اگه از نظر مالی تحت فشار نباشم کمک میکنم به دیگران اگه خودش پول داره که هیچی دیگه

به خدا به زبون راحته وقتی بقیه بچه‌اش فقط به فکر خودشونن تازه ب ای مادرشوهرم عزیزترم هستن مگه من چقد ...

میدونم عزیزم حق با شماست خیلی کار سختی هست بازم با خودت فکر کن 

من اعتقاد دارم اگه کاری بخوام برای کسی انجام بدم و ازش بعدش توقعی داشته باشم پس اصلا اون کار رو انجام ندم بهتره ،چون هیچ کس نمیتونه خوبی های آدم رو جبران کنه اینو هر دفعه تو زندگیم دیدم  

ببین بستگی داره توی چه شرایطی از لحاظ مالی هستی ؟ کم و کسری داری ؟

کم و کسری نه ولی چیزایی تو دلم هست که خیلی وقتا شاید پولش نباشه که بخرم یا اون کارو انجام بدم مثلا یه مبلغ کمی هر ماه شوهرم میریزه حسابم اونو صدبار بای بگم تا بریزه

کم و کسری نه ولی چیزایی تو دلم هست که خیلی وقتا شاید پولش نباشه که بخرم یا اون کارو انجام بدم مثلا ی ...

به شوهرت بگو اگه موافقت کرد قسطی براش بگیرید

ولی نزار کارتون به دعوا ختم بشه وگرنه آدم بده میشی، کم کم رو ذهنش کار کن چرا اونای دیگه به فکر مادرشون نیستن باید باشن هر چی باشه برای اونام زحمت کشیده همه را گذاشتن رو دوش ما اینا

حالا خودت بهتر شوهرتون می شناسی