2777
2789
مواد لازم برای سوپ شیر
« جو :: 250 گرم »
« آب مرغ یا آب گوشت ( بدون نمک ) :: 1 پیمانه »
« هویج نگینی شده :: 150 گرم »
« ذرت :: 50 گرم »
« سیب زمینی :: 2 عدد متوسط »
« شیر :: 1 لیتر »
« خامه :: 100 گرم »
« نمک و آبلیمو :: به مقدار لازم »
« جعفری یا گشنیز برای تزیین :: به میزان لازم جو ، آب مرغ ، هویج و سیب زمینی را در ظرف می ریزم و اجازه می دهیم تا کامل پخته شود بعد از طبخ کامل شیر و خامه را یک دست کرده و به مواد اضافه میکنیم بعد از جوشیدن کامل شیر با مواد اجاق را خاموش می کنیم و هنگام سرو نمک و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم . دقت کنید اگر قبل از اتمام و خاموش کردن اجاق نمک را اضافه کنیم سوپ به دلیل داشتن شیر ، بریده می شود . برای تزیین سوپ هم می توانید از کشنیز و جعفری استفاده کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هویج و جو رو از قبل آماده کنید و بعد باهم بذارید آروم بجوشه.وقتی دیدین لعاب دار شد سیب زمینی هم اضافه کنید،میتونین قارچ، فلفل دلمه،ذرت،هم اضافه کنید. بعد آب مرغ اضافه کنید.بذارید آبش بکشه طوری ک ته نکشه فقط کم باشه،بعد شیر رو جدا بجوشونید و بریزید داخل مواد.تمام مواد ک جا افتاد خامه رو با کمی شیر و آبلیمو مخلوط کنین بریزین داخل و ۵دیقه بمونه بعد خاموش کنین. توجه کنین ک شعله ملایم باشه فقط
اخییی من میگی 😊😊 من از بال و گردن تو سوپ استفاده میکنم چون مرغ توش دوست ندارم چند عدد پیاز بزرگ رو میکس میکنم میریزم تو قابلمه بال و گردنامم میریزم ی تفت کوچیک میدم و بعد جو پرک و اب جوش میریزم هویچم اگر بخوای رنگ نده باید خرد کنی اگر نه رنده میکنم و میریزم و میذارم ی ساعت بپزه بعدش شیر رو میریزم و نیم ساعت بعدش نمک میزنم دقت کن نمکش خیلی مهمه اندازه باشه و در ی ربع اخر جعفری خرد شده میریزم گاهی حتی دیرتر که رنگش بر نگرده و موقع سرو با خامه مخلوط میکنم بخاطر استفاده از جو پرک خوب لعاب میندازه
اندکی صبررر سحر نزدیک است