2777
2789

بچه ها ماجرا اینه ک داداش من شماره یه دختری رو گفت یده من میخاست ازش خاستگاری کنه..(واقعا هم میخاد اشنا بشه برا ازدواج ن ک بخاد سر کار بزاره)بعد من نمیدونم چرا فک کردم باید از دختره اجازه بگیریم گفتم نمیدم خیلی بهش برخورد بعدم گفتم ب مامان بگو بهش بگه بعد با هم اشنا بشید دیگه خیلی بیشتر ناراحت شد..عصبانی شد..دیشب گفت دلم ازت صاف نمیشه ..منو چی دیدی ک شماره رو ندادی من هر جور میخاستم میتونستم بدست بیارم شمارشو..راست هم میگه..بعد کلا قهر کردیم امشب تولدم بود همه چی گرفته بود تولد برام گرفتن با اون یکی داداشم..ولی اصلا بهم خوش نگذشت خالم اینام بودن چن دیقه ک نشست پاشد رفت..بعدم اومدم خونه (خونه خالم گرفته بودن)دیدم رسید بهم داد گفت این هدیت ولی با نهایت ناراحتی بود گفتم من نمیخام نباید اینطوری کنی گفت اصلا حوصله ندارم..معلوم بود دوست نداشت باهام حرف بزنه و رفت... گفتم ازم دلخوری و قهری گفت اره گفتم ببخشید..چیزی نگفت ..حالا به نظرتون من چیکار کنم پولشو پس یدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نمیشه همینجوری آدم الکی شماره داشته باشه بره بگه از تو خوشم اومده که.بالاخره نباید طرف مطلع باشه؟

کارت درست بوده.

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد

با سیاست باش بگو من اگه گفتم نمیدم دیدم تو چون ازش خوشت اومده ‌و ممکنه خودت بری جلو اون دختره فکر کنه داری سرکارش میزاری جواب رد بده تو ناراحت بشی بگو تو برادر منی هم خون منی چی بهتر از این ک من خوشبختیتو ببینم یکم زبون بریز بگو من گفتم مامان خودش پیش قدم بشه ک همه چی درست پیش بره ک ب نتیجه برسی داداش جون 

با سیاست باش بگو من اگه گفتم نمیدم دیدم تو چون ازش خوشت اومده ‌و ممکنه خودت بری جلو اون دختره فکر کن ...

کاش یکی بود منوهم اینجوری راهنمایی میکرد🙂💔

سلام به آن غمی که گمان می‌بری قرار نیست از تو دور شود ولی شاید این آخرین شبِ آن باشد!مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم . که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم .ولی یک‌ چیزی بگم یادتون بمونه: ‏«گاهی‌ وقتا بدشانسی‌ هامونم از سَر خوش‌ شانسی‌ هستش» این رو بعدا متوجه‌اش می‌شیم.. .  اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم 💜
خب نمیشه همینجوری آدم الکی شماره داشته باشه بره بگه از تو خوشم اومده که.بالاخره نباید طرف مطلع باشه؟ ...

میگه نخاد خب جواب نمیده مشکلش اینه میگه من داداشت بودم تو منو چی دیدی ک ندادی..کلا خودش همیشه میگه باید به خود دختر گفت محترمانه مطمئنم رفتار میکرد..مامانم هم همینو بهش گفته بود ولی ناراحت شد خیلی..بهم گفت هیچ وقت منو داداشت ندونستی..هیچ کاری برام نکردی..

میگه نخاد خب جواب نمیده مشکلش اینه میگه من داداشت بودم تو منو چی دیدی ک ندادی..کلا خودش همیشه میگه ب ...

بگو من از تو مطمئن بودم میخواستم خبر داشته باشه از قبل، که ازم دلخور نشه همین.

بگو عزیزمکاری از دستم بر بیاد چرا که نه

من دقیقا مشکلم نداشتن سیاسته 

همین ک مث این آدمای اوشکول حرفمو صاف صاف میزارم کف دست طرف ازش خوشم میاد بهش میگم اونم با اردوگی گند میزنه به زندگیم نمیدونم چطووووور بدون حرف مستقیم باید جذب کرد

سلام به آن غمی که گمان می‌بری قرار نیست از تو دور شود ولی شاید این آخرین شبِ آن باشد!مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم . که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم .ولی یک‌ چیزی بگم یادتون بمونه: ‏«گاهی‌ وقتا بدشانسی‌ هامونم از سَر خوش‌ شانسی‌ هستش» این رو بعدا متوجه‌اش می‌شیم.. .  اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم 💜

[QUOTE=267873536]میگه نخاد خب جواب نمیده مشکلش اینه میگه من داداشت بودم تو منو چی دیدی ک ندادی..کلا خودش همیشه میگه ب ...[/QUOTE]

سعی کن با  زبون رامش کنی  بگو هرچقدم تو محترمانه رفتار میکردی ک جز اینم ازت بعید نیست ولی بازم مامان صحبت کنه ی شان دیگه داره و فلان ولی اصلا پول و برنگردون ک بدتر میکنی اینجوری غرورشم له میشه 

بگو من از تو مطمئن بودم میخواستم خبر داشته باشه از قبل، که ازم دلخور نشه همین.

گفت هیچ اسمی از تو قرار نبود بیاد هیچ کاری هم ب تو نداشت نهایت میگفتم از گوشی خواهرم بدون اجازه برداشتم اخه همه همو میشناسیم جایی ک هستیم‌..دلخور اخه من شناختی ندارم در حد دوستی  ازش زیاد ون بار اومده مغازه همین..

گفت هیچ اسمی از تو قرار نبود بیاد هیچ کاری هم ب تو نداشت نهایت میگفتم از گوشی خواهرم بدون اجازه بردا ...

بگو اگر تو رو ادمی میدید که دزدکی شماره میدزده ازت خوشش نمیومد

[QUOTE=267873904]من دقیقا مشکلم نداشتن سیاسته  همین ک مث این آدمای اوشکول حرفمو صاف صاف میزارم کف دست طرف ازش خ ...[/QUOTE]

بی سیاستی برای زن بده سعی کن بتونی خودتو حرفتو حفظ کنی من اولا میخواستم حرف بزنم شاید ب نظرت خنده دار باشه اما وقتی میخواستم حرف بزنم زبونمو میچسبوندم به سقف دهنم تو همون یکی دو ثانیه ب حرفم فکر میکردم بعد میزدم یا اصلا نمیزدم توام امتحان کن 

با سیاست باش بگو من اگه گفتم نمیدم دیدم تو چون ازش خوشت اومده ‌و ممکنه خودت بری جلو اون دختره فکر کن ...

میدونی عریزم این دختر در اصل اقوام صاحب کارمه ولی دور بعد داداش صاحب کارم منو میخاست من گفتم ن خیلی هم دنبال شمارم پیش زن صاحب کارم (دوستیم با هم)رفته بود ندادن منم ترسیدم گفتم میگن شماره رو از خواهرش گرفته یا بره ب صاحب کارم بگه ولی خب دختره دانشجوی فرهنگیانه یعنی فک میکنم نباید براش مشکلی میبود من همون روزم ک داداشم گفت از واکنش دختره ترسیدم..از این ک بره بگه ب صاحب کارم ک فکر کنم اشتباه بود کارم..ک بهش گفتم اگه به صاحب کارم بگه چی..