2777
2789
عنوان

معجزاتی که دیدین از چله و دعا و ...

1433 بازدید | 31 پست

سلام 💞

معجزاتی که دیدین یا شنیدین از چله و دعا و نذر تعریف کنید لطفا❤️✨

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه حاجت خیلی سخت دارم ،یه مقداری ناامید هم شدم از براورده شدنش،اگه یه ذکر یا چله واقعا قدرتمند میشناسید کامل بگید❤️✨و اگه معجزه ای که ازش دیدین هم بگین ممنون میشم🌹😘

سلام. هرچی خیر و دعا هست تو زندگی، از توکل و توسل داریم. بارها و بارها دیدیم حالا اونهایی هم که ندیدیم بماند مثل بلاهایی که خدا دفع میکنه و ما نمیبینیم.

قبل هرچیزی هم برکات معنویش هست بزرگترین نعمت خدا، عشق و اعتقاد به خودش هست.

تو همین سایت زیاد شنیدم معجزات دوستان رو. برای یکی از دوستان رو تاپیک کردم که بعد 9 سال با چله زیارت عاشورا آیت الله حق شناس ره بچه دار شدند الحمدلله.

در کل، خوشبختی و سعادت حقیقی کنار خدا و اهل بیت(ع) هست و پناهمون تو آخرت و دنیا هستند.

باید همیشه به خدا حسن ظن داشته باشیم و به رحمتش امیدوار باشیم و توکل و توسل داشته باشیم. هیچ کس از در خانه خدا دست خالی برنمیگرده

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

چله حدیث کسا _حرم امام رضا_نذر نمک_متوسل شدم به امام حسین معجزه دیدم هروقت یادم میاد بغض میکنم اشک ت ...

خداروشکر که به ارزوت رسیدی❤️

نماز پنجشنبه 

صدتا آیه قرانی بعد هفت بار یا سه بار یالله . بعد صلوات بهد نیتتو بگو بعد صلوات

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

من یه شب به شدت دل درد و کمردرد شدیییید گرفتم... مطمئن بودم دارم سقط میکنم هفته های اول بارداری بودم از شدت درد گریه میکردم چون سابقه سقطم دارم قشنگ میدونستم همونه دوباره.. اومدم به شوهرم بگم زنگ بزن مامانم اینا بیان بریم بیمارستان یهو گفتم یا حضرت ابوالفضل بچم نذر خودت فقط خودت... همون موقع دردام یهو رفت... حالا انشاالله عمری باشه میخوام شب ولادت حضرت عباس یه نذری بدم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
خداروشکر که به ارزوت رسیدی❤️

ممنون ان شاءالله شماهم حاجت روابشی نماز شبم خیلی خوبه متاستفانه چندوقتی میشه دیگه سعادت ندارم بخونم ولی هروقت میخوندم آرامشی داشتم که قابل توصیف نیس و اتفاقای خوبی واسم میوفتاد