2777
2789
عنوان

معجزاتی که دیدین از چله و دعا و ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 31 پست
من یه شب به شدت دل درد و کمردرد شدیییید گرفتم... مطمئن بودم دارم سقط میکنم هفته های اول بارداری بودم ...

انشالله ،قبول باشه

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

ممنون ان شاءالله شماهم حاجت روابشی نماز شبم خیلی خوبه متاستفانه چندوقتی میشه دیگه سعادت ندارم بخونم ...

قربونت،انشالله❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ،قبول باشه

ببین برو پیش حضرت ابوالفضل دست خالی برنمیگردی.. مثلا نذر صلوات بکن به نیت مادرشون یا نذر پول کن به نیت حضرت عباس بعد بده یه مستحق.. خلاصه کمک بخواه انشاالله حاجتت میگیری

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
ببین برو پیش حضرت ابوالفضل دست خالی برنمیگردی.. مثلا نذر صلوات بکن به نیت مادرشون یا نذر پول کن به ن ...

نمیدونم چرا ولی دلسردم😔

ببین برو پیش حضرت ابوالفضل دست خالی برنمیگردی.. مثلا نذر صلوات بکن به نیت مادرشون یا نذر پول کن به ن ...

۴۰ شب سوره حشر رو خوندم بعد چند ماه حاجت گرفتم 

واسه مشکل مالی هم الان نزدیک ۸ ماهه که دارم سوره واقعه رو هر شب میخونم و تاثیرشو دیدم 

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم

چله ایت الکرسی ،نادعلیا،عظم البلا،نذر صلوات نذر پول ،همه رو انجام دادم ولی وسط راه که میرسم دلم سرد میشه انگار قرار نیست به حاجتم برسم🥺کلا ول میکنم ،

نمیدونم چرا ولی دلسردم😔

بدترین چیز ناامیدی از لطف خدا و ائمه هست...

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
۳ساله این حاجتو میخوام،،،

اگر خیر و صلاحته انشاالله بهش برسی

۴۰ شب سوره حشر رو خوندم بعد چند ماه حاجت گرفتم  واسه مشکل مالی هم الان نزدیک ۸ ماهه که دارم سو ...

مهم اینه اعتقاد داشته باشی... منم ۴۰ شب واقعه خوندم...  انشاالله حاجت روا بشی

کاشکی بَد نشود اخر این قصه یِ بَد🚶🏼‍♀️

بانو جان، داستانی که خدا بنویسه بد نمیشه هیچ، قشنگترین میشه.

از خدا بدی نمیرسه اگر شر و بدی باشه از اعمال خودمون میرسه، پس خوشبختی اونجاست که همون مسیری رو بریم که خدا گفته.

تو سختیها هم باید توکل و توسل کنیم ما بی پناه نیستیم خدا و اهل بیت علیهم السلام رو داریم و خدا برای بنده اش کافیه. 

اما باید اعتماد و باور کامل داشته باشیم به رحمت خدا به قدرت خدا. خدا حتی غضبش هم از روی رحمتش و دوست داشتن بنده اش هست. 

شیطان تلاش میکنه به هرکسی از یک راهی وارد بشه، مثلا اونی که وسواسه شیطان بهش تلقین میکنه هی بشور هی تمیز کن تمیز نشده، اما اونی رو به تمیزی اهمیت نمیده شیطان تو گوشش وزوز میکنه بابا تمیزه دیگه چقدر میشوری وسواس میشی ها!

حالا وقتی آدم دعا میکنه چله نشینی میکنه، این یک حالت قشنگ و عاشقانه هست که آدم داره با معشوق حقیقی خودش یعنی خدا مناجات میکنه و رابطه نزدیک بدون حد و مرز برقرار میکنه. شیطان چکار باید بکنه که آدم نتونه به خدا نزدیک و نزدیک تر بشه؟ ناامیدش میکنه

پس تو چله نشینی، ناامید کردن ترفند شیطانه، البته اون کاره ای نیست فقط تلاش میکنه و وزوز میکنه، این ماییم که نباید به وزوز هاش اهمیت بدیم و به خدا امید داشته باشیم.

حسن ظن به خدا خیلی مهمه به طوری که خودش فرموده در حدیث قدسی به امام رضا(ع) فرموده من نزد گمان بنده مومن خویشم. 

اما چند تا مسئله در مورد دعا و اجابتش مهمه. اول اینکه باید یقین داشته باشیم دعا بدون اجابت نیست اصلا دعا یعنی اجابت. اگر قرار بود اجابت نشه اصلا نمیتونستیم دعا کنیم. امام صادق(ع) در حدیثی فرمودند کسی که سه چیز به او داده شود سه چیز دیگر داده میشود که یکیش اینه کسی که دعا به او داده ود اجابت هم به او داده میشود. پس اجابت دعا قطعیه و امام سجاد(ع) سه حالت استجابت دعا رو بیان کردند که تو نت بزنید حدیث رو میاره. پس به هر حال به اجابت میرسه به قول آیت الله فاطمی نیا ره یا تو دامنت میرزند یا تو حسابت. 

اما دعا کردن و چله گرفتن آدابی داره، که از مهم ترینهاش مراقبه هست. یعنی انجام واجبات ترک محرمات و گناهان. نماز اول وقت باشه و استعفار و توبه باشه. چون گناه مانع اجابت دعاست و با استعفار این مانع از سر راه برداشته میشه. و امید هم بیشتر میشه.

مهمه که ما چه نگاهی نسبت به خدای خودمون داشته باشیم. باید اونقدر مهربانیش رو باور کنیم که نگران اجابت دعا نباشیم نگران این نباشیم که پناه میده یا نه، باید باور داشته باشیم که محاله کسی به خدا پناه ببره و خدا پناهش نده. باید باور کنیم حضرت فاطمه زهرا(س) مادرمون هستند و دلسوز تر و مهربان تر از مادرهامون. امام رضا(ع) فرمودند امام پدریست دلسوز و مادریست مهربان.

اگر واقعا با نگاه درست و باور درست توکل و توسل کنیم، دلمون قرص میشه که دستانمون تو دستان خدا و اهل بیت(ع) هست و به امن ترین و تنهاترین تکیه گاه عالم تکیه دادیم. حرف خدا برامون کافیه که خیلی واضح فرموده "لا تقنطوا من رحمت الله"

یا علی بگید و یک چله زیارت عاشورا آیت الله حق شناس ره بگیرید با رعایت شرایطش با کمک خدا و امام حسین(ع)، ان شاالله که دست پر برمیگردید.

ای شیعه تو را چه غم ز طوفان بلا/ وقتی که سفینه انجات است حسین(ع)❤

اگر تو کانال اصلیش عضو نیستید عضو بشید و حاجت رواییهارو بخونید تا دلگرم و مصمم بشید. التماس دعا🌷

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بانو جان، داستانی که خدا بنویسه بد نمیشه هیچ، قشنگترین میشه. از خدا بدی نمیرسه اگر شر و بدی باشه از ...

خیلی ممنونم از دلگرمیت عزیز دلم✨❤️💞

واقعا دلگرمم کردی😘🌹

چشم🥰😇💝