2777
2789
تقصیر خانواده عروسه همیشه باید عروسی و طلا متناسب با جهیزیه باشع سیسمونی هم که کلا وظیفه خانواده ع ...

جهیزیه مال عروسه .اگر اتفاقی افتاد مال داماد نیست ...مهریه  و نفقه هم  مال عروس..مرد باید بده .. ....هبه را گاهی زن میگیره با ترفند ولی قانون هبه منظور طلا و هدیه است مال مرده ......عروسی هم اگر لاکچری باشه ریختن تو سطل اآشغاله ...چون هرچی خرج کنیم میگند بده ...رهن خانه را حساب کنیم ششصد میلیون تومان .....خرج زندگی و بچه هم حساب کنید دوا درمان ....

دقیقا میگن گرونیه خونه نمیشه خرید کرایع میکنیم جهزیم بهترین میخوان یخچالت ۳ درب اینستا ویو و تلویزیو ...

اره مثلا ب عروس من دیدم گفتن چرا لوستر نداشت جهازش اما خونه اجاره ای دخمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا میگن گرونیه خونه نمیشه خرید کرایع میکنیم جهزیم بهترین میخوان یخچالت ۳ درب اینستا ویو و تلویزیو ...

خوب ما تهرونی ها دختراشون زرنگی کردند ..گفتند جهاز کم میخریم کمک خرید خانه میدهیم ...جهازیه را بیست میلیون بگیر ده میلیون میخرند

تازشم میگن عروسی ام نمیگیرم من دو دفعه جشن عقد گرفتیم با خرج خودمون دو رقم غذا و میوه شیرینی و همچی ...

ب شانس ربطی نداره عزیزم ب رسم و رسومات میخره ک طرف عزیزش مرده جهازش هنوز خاک نشده مردم تو فکر اینن ک قراره برن کدوم رستوران 🙃

جهیزیه مال عروسه ولی تو زندگی استفاده میشه.هرچقد پول بالاش بدی سرمایه نیست.

من زمانی که خودم زندگی میکردم حتی بعضی لوازم دست دو خریده بودم اونموقع میشد گفت هرکار کردم گل به سر خودن زدم

اما برای جهیزیه پوستم کنده شد تا همه چی رو نو و ست و کانل و به روز بخرن

منظور اینکه نمیشه گفت جهیزیه برای عروسه .جهیزیه برا بستن دهن مردمه و اجبار اجتماعیه که عروس و خانواده عروس رو اذیت میکنه .

برای منکه خیلی سخت بود اونهمه پول لوازم دادن درحالی‌که که اگر اجبار نداشتم همون پول ماشین میخریدم 

اره مثلا ب عروس من دیدم گفتن چرا لوستر نداشت جهازش اما خونه اجاره ای دخمه 

نمیدونم چرا از رو نمیرن والا دوروز دیگم میگن پول کابینتو بدین میخوایم پول رهن بدیم😐😑

شما فرض رو بر طلاق گرفتین عزیزم  من زندگی رو میگم

فرقی نداره ..الان داداش من زن میخواهد ...پول نداریم هیچ چی بخریم ...یک میلیارد فقط پول لازمه ...با هشت میلیون حقوق و حقوق بازنشستگی یک پیرمرد ناچیز چی میشه گرفت .....

واسه شهر ما ک خیلی پرو کردن دومادو جهزیه همچی با عروس حتی هزینه کمد دیواری و هزینه کابینت و حتی سرامیک کف خونه بجای موکت و سیسمونی شب شیشه برا بچه جشن میگیرن شهر ما قوتو میدن باید مادرزن درست کنه 

واسه شهر ما ک خیلی پرو کردن دومادو جهزیه همچی با عروس حتی هزینه کمد دیواری و هزینه کابینت و حتی سرام ...

حتما مهریه شان زیاده .کابینت طرف ما چهل میلیون ...دویست میلیون پول جهاز کامل ..خانه کلنگی بسازند صد میلیون ...

خانه اپارتمانی باشه چهار میلیارد تومان 

تازشم میگن عروسی ام نمیگیرم من دو دفعه جشن عقد گرفتیم با خرج خودمون دو رقم غذا و میوه شیرینی و همچی ...

عروسی هزینه اش از عقد کنون بیشتره ...رهن خانه اینجا ششصد میلیون ...در جنوبی ترین نقطه تهران