2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کلا برای مزو تا دوروز اول التهاب قرمزی کنی ورم و کبودی نرماله 

البته تا حد طبیعیش 

قرمزی بیشتر هم ممکنه طول بکشه 

آفتاب و سرما اصلا بهت نخوره 

سوالات شمارا در زمینه زیبایی پاسخگو هستم. 😍💕                     💕پیج من : Nazi_fara_beauty 💕
نتیجه اشو به منم میگی؟چقدر دادین؟درد داشت؟

والا فعلا ک عین چی پشیمونم.امیدوارم خوب بشه میام میگم حتما.درد ن آنچنان.سر کننده زده بود حس نداشت اصلا.هزینه خوده مزو۹۰۰ولی دارو و ضدافتاب و ابرسان و ترمیم کننده ام باید بخریم برا بعدش.ک شد ۶۰۰تومن

والا فعلا ک عین چی پشیمونم.امیدوارم خوب بشه میام میگم حتما.درد ن آنچنان.سر کننده زده بود حس نداشت اص ...

اصلاااا پشیمون نباش 

مزو برای پوست عالیه فقط باید درست انجام بشه (بادرجه ی مناسب و مواد عالی)

سوالات شمارا در زمینه زیبایی پاسخگو هستم. 😍💕                     💕پیج من : Nazi_fara_beauty 💕
بهترین کوکتل چه مارکیه عزیزم؟من جوش زیرپوستی دارم برای من خوبه؟

عزيزم جوش های زیرپوستیت سرسیاه یا سرسفیده؟ اگه سرسیاه و سرسفیده و قرمز و ملتهب نیست بهتره ک با فیشیال تخلیه بشن چون آلودگی های محیطه و اگه با مزو وارد پوست بشن بدتر باعث جوش زدن میشه 

اما اگه جوش زیرپوستی ملتهب و قرمزه مزو مناسب شما هست 

کوکتل هم برند رویتاکر اگه مشکل هزینه نداری 

وگرنه مزولایک اصل اسپانیا(ب هیچ عنوان فیک نباشه) و فیوژن رو بهت پیشنهاد میکنم 

انتخاب خودم آنتی آکنه و اسکار مزولایکه 

عزيزم جوش های زیرپوستیت سرسیاه یا سرسفیده؟ اگه سرسیاه و سرسفیده و قرمز و ملتهب نیست بهتره ک با فیشیا ...

جوشام سرسفیده دکتر پوست رفتم گعت مزونیدلینگ انجام بده اما من میترسم

چ خوب.ب من گفتن بعدش صورتمو با سرم نمکی بشورم.الان نمیدونم کامل صورتمو بشورم یا بذارم زینک ها روش با ...

عزیزم تا ۲۴ ساعت ک آب نخوره اما همون چیزی ک بهت گفتن رو رعایت کن نگران التهاب و قرمزی هم نباش 

همونا باعث میشن دوسه روز دیگه پوسته ریزی داشته باشی و نتیجه شو ببینی