2777
2789
عنوان

تا حالا خواب ازرائیلو دیدینننننن

151 بازدید | 16 پست

من دیشب که خوابیدم خواب دیدم که ازرائیل اومده میخواد جونمو بگیره قبل خواب به خدا گفتم امشب جون هرکیو میخوای بگیری ولش کن به جاش جون منو بگیر بعد از ظهرم همین خوابو دیدم بازززز الان داره شب میشه استرس دارم خیلی ترسناک بود

دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از صبح صدبار گفتم جونمو بگیره. واقعا خستم از زندگیم.

اما مگه جون گرفتن ترس داره؟ میریم پیش خدا. خدا که ترس نداره. 

نترس💜 خوب باش بذار اون دنیا جات قشنگ باشه همین

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
خب چرا اینجوری بگی؟

خب اونموقه حالم خوب نبود نمیدونم ولی وقتی ازرائیل اومد تو خوابم فقط بهش میگفتم برو من یه عالمه کار نا تموم دارم تو دنیا

خب اونموقه حالم خوب نبود نمیدونم ولی وقتی ازرائیل اومد تو خوابم فقط بهش میگفتم برو من یه عالمه کار ن ...

انشالله حالت خوب باشه همیشه💚

برای منم دعا کنین ب خاطر بچم.. اگر دوس داشتین تاپیکمو بخونین

معذرت اینجا گفتم مدیر.

نه بابا اعمال صالح انجام. بدی راحته و زیباست چهره اش. حالا چطوری بود توصیف کن😂🤣

ما که مال جهنمیم اگه ابنجوریه😂

یه شنل مشکی داشت و قد بلند میخواست بیاد جونمو بگیره

خداروشکر من خواب هر کسی رو دیدم جز عزرائیل. چند شب پیش خواب دیدم تو بهشتم امام علی وحضرت یوسف و جبرئیل اونجا بودن داشتن پرونده های آدمای خوب و بد رو از هم جدا می‌کردن. من هعی میخواستم بیام تو این دنیا امام علی دستم محکم گرفته بود نمیزاش بیام میخاست پرونده یه نفرو بهم نشون بده 

خداروشکر من خواب هر کسی رو دیدم جز عزرائیل. چند شب پیش خواب دیدم تو بهشتم امام علی وحضرت یوسف و جبرئ ...

چه خواب خوبیی