2777
2789
عنوان

حالم از کارای خودم بهم میخوره

105 بازدید | 3 پست

با یه پسری تو رابطه بودم میگفت میخوایم ازدواج کنیم و دوستت دارم و خیلی عاشقتم بیام خواستگاریت زندگیمونو با هم بسازیم من اصلا دنبال لذت نبودم فکر میکردم قراره منو بخواد  بعد که گذشت رابطه رو یکم برد سمت مسائل جنسی درسته جسمی اسیب ندیدم ولی روحی خیلی دارم اذیت میشم الان فقط از خودم متنفرم حالم از خودم بهم میخوره دوست دارم روز و شب گریه کنم از این که چرا گذاشتم همچین چیزی پیش بیاد من خیلی ادم پاکی بودم 

اولش برام مهم نبود نمیدونم چرا جدیدا انقدر فکر و خیال میکنم راجع به این موضوع همش میگم خاک بر سرم خودمو بی ارزش کردم واقعا دارم از غصه دق میکنم هزار تا کار دارم به هیچ کدوم نمیتونم برسم علاوه بر اون اعتماد مامانمم از دست دادم 

دیگه هیچ حسی ندارم جز غصه و پشیمونی 

کاش دیگه به هیچکس اعتماد نکنممم 

شاید به چشم بعضیا این مسخره باشه ولی واقعا دارم داغون میشم 

اونایی که این.موضوع براشون مسخره‌س، خیلی غلط کردن

نود درصد پسرا‌ همین‌ دروغا رو‌ تحویل دخترا میدن‌ و بعدم‌ با یه روح آزرده ولشون میکنن میرن

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

اونایی که این.موضوع براشون مسخره‌س، خیلی غلط کردننود درصد پسرا‌ همین‌ دروغا رو‌ تحویل دخترا میدن‌ و ...

نمیتونم دیگه 

حس میکنم دارم دیوونه میشم از فکر زیاد یه دقیقه ام از مغزم نمیره بیرون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم دیگه حس میکنم دارم دیوونه میشم از فکر زیاد یه دقیقه ام از مغزم نمیره بیرون

با خدا مطرح کن، باهاش درد دل کن، ازش کمک و راهنمایی بخواه، مطمئن باش به موقعش کمکت می‌کنه

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای