2777
2789
عنوان

حالم از کارای خودم بهم میخوره

206 بازدید | 5 پست

با یه پسری تو رابطه بودم میگفت میخوایم ازدواج کنیم و دوستت دارم و خیلی عاشقتم بیام خواستگاریت زندگیمونو با هم بسازیم من اصلا دنبال لذت نبودم فکر میکردم قراره منو بخواد  بعد که گذشت رابطه رو یکم برد سمت مسائل جنسی درسته جسمی اسیب ندیدم ولی روحی خیلی دارم اذیت میشم الان فقط از خودم متنفرم حالم از خودم بهم میخوره دوست دارم روز و شب گریه کنم از این که چرا گذاشتم همچین چیزی پیش بیاد من خیلی ادم پاکی بودم 

اولش برام مهم نبود نمیدونم چرا جدیدا انقدر فکر و خیال میکنم راجع به این موضوع همش میگم خاک بر سرم خودمو بی ارزش کردم واقعا دارم از غصه دق میکنم هزار تا کار دارم به هیچ کدوم نمیتونم برسم علاوه بر اون اعتماد مامانمم از دست دادم 

دیگه هیچ حسی ندارم جز غصه و پشیمونی 

کاش دیگه به هیچکس اعتماد نکنممم 

شاید به چشم بعضیا این مسخره باشه ولی واقعا دارم داغون میشم 

اونایی که این.موضوع براشون مسخره‌س، خیلی غلط کردن

نود درصد پسرا‌ همین‌ دروغا رو‌ تحویل دخترا میدن‌ و بعدم‌ با یه روح آزرده ولشون میکنن میرن

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

اونایی که این.موضوع براشون مسخره‌س، خیلی غلط کردننود درصد پسرا‌ همین‌ دروغا رو‌ تحویل دخترا میدن‌ و ...

نمیتونم دیگه 

حس میکنم دارم دیوونه میشم از فکر زیاد یه دقیقه ام از مغزم نمیره بیرون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیتونم دیگه حس میکنم دارم دیوونه میشم از فکر زیاد یه دقیقه ام از مغزم نمیره بیرون

با خدا مطرح کن، باهاش درد دل کن، ازش کمک و راهنمایی بخواه، مطمئن باش به موقعش کمکت می‌کنه

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

تو دختر پاکی هستی عزیزم پشیمونیو همین یعنی خدا بخشیدت و انگار همچین کاری نکردی ❣❤️

حیف شماست که باپسرهایی که فقط قصد سواستفاده دارن باشی .

اگرهم موردی هست اول باپسر مطرح کن من هدفم ازدواجه اگه واقعا منو دوست داری باید خانواده ها در جریان باشن 

امیدوارم خوشبخت بشی