2777
2789

...یافاطمة الزهرا...:

🌱🌷🌱🌷🌱🏴🚩

در مورد فاطمه ام البنین چقدر میدونیم؟

ما باید این اسطوره هارو بشناسیم، پس متن رو با دقت بخونید تا ببینید محبت اهل بیت یعنی چه؟ و ما کجا هستیم؟

✨نامش فاطمه بود.

از آن دخترهایی که شمشیرزنی و نیزه داری را به خوبی می دانست و در جنگآوری، هم پای پسران قبیله بود.

اولین مربی شمشیر زنی و تیراندازی پسرش ابالفضل عباس (علیه السلام) و برادرانش هم خود او بود!

👈نه اینکه تنها او اینچنین باشد،

تمام قبیله‌اش در شجاعت و دلیری زبانزد بودند؛

اما چیزی که او را متمایز می کرد، حجب و حیای مثال زدنی و زیبایی و ملاحت خاص زنانه بود که در کنار جنگآوری، او را به یک دختر کم نظیر تبدیل کرده بود.

❇️ کمتر مردی جرأت خواستگاری از او را داشت و آنهایی هم که پا پیش می‌گذاشتند،

همگی از بزرگان و اشخاص مطرح بودند؛ اما جز جواب رد چیزی حاصلشان نمی‌شد.

⁉️ وقتی از او می‌پرسیدند که چرا ازدواج نمی‌کنی،

✨می گفت: «مردی نمی‌بینم، اگر مردی به خواستگاری‌ام بیاید، ازدواج میکنم!»

👹معاویه از خواستگاران پر و پا قرصش بود، ولی هربار دست خالی باز می‌گشت.

🌠تا اینکه یک شب خوابی دید.

صبح فردا، وقتی «عقیل»، برادر و فرستاده‌ی علی بن ابیطالب (علیه السلام)، که مردی نسب شناس بود، برای خواستگاری آمد،

فاطمه لبخند معنا داری زد؛

فهمید که رویایش صادقه بوده است.

🎉از فرط شادمانی و رضایت، گریست و گفت:

«خدا را سپاس!

من به «مرد» راضی بودم

ولی او «مرد مردان» را نصیب من کرد.»

و بی درنگ، پس از موافقت پدر و مادرش، موافقت خود را اعلام کرد.

و شد همسر علی بن ابیطالب (علیه السلام)، جانشین رسول خدا (صلی الله علیه و آله).

🔹بارزترین ویژگی اش، ادب بود.

🔸 به جا و به موقع حرف می زد.

🔹حد خودش را می‌دانست

🔸و رفتارش، هرگز نشانی از خطا نداشت.

✨روزی که پا در خانه‌ی امیرالمومنین(علیه السلام) گذاشت،

اولین جمله‌اش به فرزندان ایشان این بود:

نیامده ام جای مادرتان را بگیرم،

من کجا و فرزندان زهرا(سـلام الله علیها) کجا؟

من آمده‌ام تا کنیزتان باشم.

✅ و به حق نشان داد که راست می‌گفت؛

همان روز اول، حسن و حسین (علیهما السلام) بیمار بودند.

فاطمه، بلافاصله به بالین آنها رفت

و با محبت تمام، به آنها رسیدگی کرد

و چند روز اول زندگی مشترکش، به پرستاری از فرزندان زهرا (سلام الله علیها) گذشت؛

کاری که آن را افتخاری برای خود می‌دانست.

📜می گویند تا وقتی که فرزندان امام علی(علیه السلام) خردسال بودند، بچه دار نشد تا مبادا به خاطر مادر شدن، در حق آنها کوتاهی کند.

🔅از امام(علیه السلام) هم خواسته بود تا او را «فاطمه» خطاب نکند تا مبادا دل بچه‌ها از شنیدن نام مادرشان در خانه، بشکند.

♥️وقتی عباس(علیه السلام)،

نوزاد شیرین ام البنین به دنیا آمد،

بچه های زهرا(ســلام الله علیـهـا) را جمع کرد.

آنها را نزدیک به هم نشاند و نوزاد یک روزه اش را در آغوش گرفت؛ بلند شد

و عباسش را دور سر فرزندان فاطمه(س) چرخاند. تا به همه بگوید که فرزندان ام‌البنین، بلاگردان فرزندان فاطمه(س) اند.

✳️همیشه و همه جا به فرزندانش یادآوری می‌کرد که:

«مبادا حسن و حسین (علیهما السلام) را برادر و همتای خود بدانید،

آنها تافته‌ی جدا بافته‌اند،

آسمانی‌اند،

نوادگان پیامبر(ص) اند»

و همین تربیت بود که نتیجه‌اش را در کربلا نشان داد ...

✨او همان مادری است که وقتی کاروان کربلا را راهی می کرد،

با وجود اینکه چهار جوان خودش همراه کاروان بودند.

به تمام کاروان اینطور سفارش می‌کرد:

⚡️چشم و دل مولایم امام حسین (ع) و فرمان بردار او باشید.

ام البنین، از حضرت علی (ع)، صاحب چهار ستاره ی نورانی به نامهای

🔮 عباس

🔮عبدالله

🔮 جعفر

🔮و عثمان

شد که همگی در کربلا به شهادت رسیدند.

🌷درود ورحمت خداوند بر آنها🌷

🚩 التماس دعا

👈 ۱۳ جمادی‌الثانی سال ۶۴ھ.

از کانال شهید ابراهیم هادی 🌷

چجوریه حاجت گرفتن از ایشون‌

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

مامانم همیشه از ایشون حاجت گرفته

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خدا بر ایشان و بر فرزندش ابوالفضل العباس 

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    

😞🖤

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
مامانم همیشه از ایشون حاجت گرفته

چجوری نذر میکردن

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
چجوری نذر میکردن

نمیگن والا هیچ کس  به من نگفت چند بارم تاپیک زدم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
چجوری نذر میکردن

صلوات نذر ایشون میکردن یا گاهی نمک 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
صلوات نذر ایشون میکردن یا گاهی نمک 

نمک کصلوات چندتا؟

نمیگن والا هیچ کس  به من نگفت چند بارم تاپیک زدم

😔😔

نمک کصلوات چندتا؟

هر تعدادی که در توانته

مثلا برای مشکلات حاد در مامانم هزار تا می‌فرستاد