2777
2789
ان شاء الله 🙏خدا گل شمارو هم حفظ كنه 🙏🙏💚من نگران اوتيسم هستم يكم ان شاء الله كه نگراني بيجاي ماد ...

مگه اوتیسم به این مورد ربط داره😶‍🌫️ترو خدا نمیخوام به این مورد فک کنم بی خبری و خوش خیالی 🤪

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭
مگه اوتیسم به این مورد ربط داره😶‍🌫️ترو خدا نمیخوام به این مورد فک کنم بی خبری و خوش خیالی 🤪

خخخ بيخيال بهش فكر نكن اصلا 😁🌺

فقط اين يه مورد نيست عزيزم نگران نباش 

ببخش اگر ناخواسته نگرانت كردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر شما كوچيكه نگران نباش  بقيه نشانه ها رو كه نداره شكر خدا ؟دختر من فقط از علائم اوتيسم اينو ...

تو تایپیک قبلیم باقی کارهاش نوشتم 

ان‌شاءالله برای شما هم چیزی نباشه

تو تایپیک قبلیم باقی کارهاش نوشتم  ان‌شاءالله برای شما هم چیزی نباشه

الان تاپيك قبليتون رو خوندم به نظر من مشكلي نيست چون ارتباط چشمي نوشتيد داره .خودم با وجود اينكه به دكترش گفتم تصميم دارم با يه روانشناس هم مطرح كنم ان شاء الله هم بچه شما هم. من و همه بچه ها سالم باشن 

خخخ بيخيال بهش فكر نكن اصلا 😁🌺 فقط اين يه مورد نيست عزيزم نگران نباش  ببخش اگر ناخواسته نگر ...

پناه بر خدا نه گلم ولی من نمیدونستم که این چیز ربط به اوتیسم داره ولی من نگران نیستم وقتی بچه نرماله با یه مورد نباید ادم نگران باشه خواهش میکنم عزیزم🥰

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭