2777
2789
عنوان

سوتی های خنده دار توی جمع....

717 بازدید | 16 پست

بچها بیایین از سوتیا خنده دارتون بگین توی جمع...یا کارای طنزتون توی گذشته که الان پشیمونیت....

🖐🏻😀😁😁

ماهی که بر خشک اوفتد قیمت بداند آب را...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از بچهای اقوام امشب سوت.ین مامانشو برداشت اومد تو جمع گفت بفرمایید ترازو😑😑😑😑😑منظورش ترازو ق ...

😂😂😂😂😂

امضاتو عخشه😁

داشتم با آب و تاب غیبته یه نفرو میکردم

یهو دیدم کنارم وایساده   

از اون روز به بعد دیگه همو ندیدیم

تو بی احساسی ولی مه جور تو نیم🙂🖤 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌بعضی وقتا خیلی یهویی و بدون مناسبت دست به قلم میشم و متن مینویسم .... خلاصه که استفاده کنید ....     دقیقا زمانی که احتیاج داشتم توسط یه نفر عمیقا درک شم،همه ولم کردن.... خدا جونم بنده هات که ول کردن، اما خودت هیچ وقت نزار به حال خودم رها شم..اگه ولتون کردم بدونید حقتون  بوده چون من به همه بدون شک فرصت شروع دوباره رو دادم اما خودتونو زدید به نفهمی.......خلاصه که خلاصه.....

😐😂 منو بردن دندون پزشکی منم بعد دندون پزشکی گفتم ازتون بدم میاد همش از عمد اذیتم میکنین خودم و میکشم😂😂😂رفتم قرص بخورم که بمیرم مثلا سه تا قرص های جلوگیری مامانم و خوردم😂😂😂و مامانم بعد اون همه سال تازه برام گفت که اون روز چه قرصی خورده بودم 

عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…
خواستم بگم پاشو شیر ‌‌کیک تو از زمین بردار گفتم پاشو *یر و شیک تو از زمین بردار 

نههه😂😂سمم

منم دیشب میخواستم ب داداشم بگم درو ببند نمیدونم چرا گفتم درتو بزار😑😂

😐😂 منو بردن دندون پزشکی منم بعد دندون پزشکی گفتم ازتون بدم میاد همش از عمد اذیتم میکنین خودم ...

وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

داشتم با آب و تاب غیبته یه نفرو میکردم یهو دیدم کنارم وایساده     از اون روز به بعد دیگ ...

من تو دعوا ی بار پیامای طرفو واسه خودش فرستادم عابروم رفتتتتت

داشتیم جرعت حقیقت بازی میکردیم با بچها ... راهنمایی بودم .. گفتن فلانیو بوس کن ،،، تو جو قرار گرفتم.. لبشو بوس کردم 

تا دو دقیقه همه سکوت بودن 

خودمم ویندوزم بالا نمیومد بفهمم چیکار کردم..همش میگفتم چرا ساکتین ادامه بدین  ......🫠 

لایکم نکنین🦦
من تو دعوا ی بار پیامای طرفو واسه خودش فرستادم عابروم رفتتتتت

🤣

تو بی احساسی ولی مه جور تو نیم🙂🖤 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌بعضی وقتا خیلی یهویی و بدون مناسبت دست به قلم میشم و متن مینویسم .... خلاصه که استفاده کنید ....     دقیقا زمانی که احتیاج داشتم توسط یه نفر عمیقا درک شم،همه ولم کردن.... خدا جونم بنده هات که ول کردن، اما خودت هیچ وقت نزار به حال خودم رها شم..اگه ولتون کردم بدونید حقتون  بوده چون من به همه بدون شک فرصت شروع دوباره رو دادم اما خودتونو زدید به نفهمی.......خلاصه که خلاصه.....