یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو بی احساسی ولی مه جور تو نیم🙂🖤 بعضی وقتا خیلی یهویی و بدون مناسبت دست به قلم میشم و متن مینویسم .... خلاصه که استفاده کنید .... دقیقا زمانی که احتیاج داشتم توسط یه نفر عمیقا درک شم،همه ولم کردن.... خدا جونم بنده هات که ول کردن، اما خودت هیچ وقت نزار به حال خودم رها شم..اگه ولتون کردم بدونید حقتون بوده چون من به همه بدون شک فرصت شروع دوباره رو دادم اما خودتونو زدید به نفهمی.......خلاصه که خلاصه.....
😐😂 منو بردن دندون پزشکی منم بعد دندون پزشکی گفتم ازتون بدم میاد همش از عمد اذیتم میکنین خودم و میکشم😂😂😂رفتم قرص بخورم که بمیرم مثلا سه تا قرص های جلوگیری مامانم و خوردم😂😂😂و مامانم بعد اون همه سال تازه برام گفت که اون روز چه قرصی خورده بودم
عشق نه درمونه و نه بیماریه درد پنهونیه ک بدجوری دوستش داریه…
من تو دعوا ی بار پیامای طرفو واسه خودش فرستادم عابروم رفتتتتت
🤣
تو بی احساسی ولی مه جور تو نیم🙂🖤 بعضی وقتا خیلی یهویی و بدون مناسبت دست به قلم میشم و متن مینویسم .... خلاصه که استفاده کنید .... دقیقا زمانی که احتیاج داشتم توسط یه نفر عمیقا درک شم،همه ولم کردن.... خدا جونم بنده هات که ول کردن، اما خودت هیچ وقت نزار به حال خودم رها شم..اگه ولتون کردم بدونید حقتون بوده چون من به همه بدون شک فرصت شروع دوباره رو دادم اما خودتونو زدید به نفهمی.......خلاصه که خلاصه.....