خانوما ازمایش پاپ اسمیر و هورمون دادمبخاطر اینکه بچه کوچیک دارم و کسیو ندارم بذارمپیشش جز شوهرم معلوم نیس کی بتونم برم به دکترم نشون بدم کسی اگه بلده ببینه ازمایشام رو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قدیما،جایی که زندگی درقاب عکسهای سیاه وسفیدزندانی بودامادل،خوشی ها کم نبود...دلم یک جرعه سادگی میخواهد ..خماریک کلمه ام ..صداقت..کجاست تاجرعه ای بنوشم؟🌹🌹
بنده اقا هستم یه وقت برای دیگران دهنیت ایجاد نشه !!!!
درووووود به شعور انسانیت هموطن گرامی
ارزو میکنم همه ازمایشهات اول پیش خدا مثبت باشه و همه امراض منفی و هر چیزی که دلت میخواد خدا برات ارزانی داره
قدیما،جایی که زندگی درقاب عکسهای سیاه وسفیدزندانی بودامادل،خوشی ها کم نبود...دلم یک جرعه سادگی میخواهد ..خماریک کلمه ام ..صداقت..کجاست تاجرعه ای بنوشم؟🌹🌹
شما بزرگوار و انسان شریفی هستی خانم محترمه بنده اقا هستم یه وقت برای دیگران دهنیت ایجاد نشه ! ...
عذرخاهم من با اینکه اسمتونو دیدم امافک نکردم که شاید اقاباشین با خودم گفتم احتمالن اسم پسرتون هس.من واقعن معذرت میخام از شما.و ممنون ازتون بابت دعای خیر و زیباتون