2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مدل پالتو بگیر ساده و شیک که خز هم نشه اینجوری  تا خراب نشده میتونی استفاده کنی حتما که نباید رو مد باشه هر سال

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

من اتفاقا یه پالتو خریدم عااالیه..هم مدلش هم جنسش

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
عکس 😁

فعلا عکسشو ندارم.

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
یه مدل پالتو بگیر ساده و شیک که خز هم نشه اینجوری  تا خراب نشده میتونی استفاده کنی حتما که نبای ...

یه لباسایی هست میری تو هر مغازه ای یه دونه ازش هست خب اونا مدن ولی من اصلا نمیخرم چون خوشم نمیادک

لا تو لباس خریدن سخت میگیرم

دقیقا😐لباسای تنشونو میبینم میگم وای چه خوشگله برم از اینا بخرم ولی اصلا نیست😐😂

اره بعد اینکه خرید کردم اونارو میبینم تو مغازه ها😐

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نه انلاین شاپ لباس میخری ممکنه تو تنت خوب نباشه حالا چه اندازه چه رنگ و...

من سالی یکبار میرم ترکیه، از اونجا خرید میکنم، یه زمانی ام که تو برندا یه چیزی باشه تو سایت که خوشم  بیاد و لازم داشته باشم آن لاین شاپ سفارش میدم، برندای خوب سایزتون هر چی باشه ، تو عکساش ببینین کوپش  تو تنتون هم همونه عزیزم، از این بابت خیالتون راحت باشه، ولی به شرط اینکه برند خوب و با کیفیت باشه  

😂😂دقیقا چقد خوب میگی😂

😂😂

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اگه سایت یا پیجی میشناسی برام بفرس پس❤

من خودم عزیزم  مستقیم تو سایت zara, mango, serpil, guss, nine west, aldo, adl میرم چک میکنم اونایی که می‌پسندم رو لینکش رو برای یه آن  لاین شاپ میفرستم، اسمشون فرناز هست، دوست، دوستم  هستن به ایشون میگم سفارش گیری کنن، الان آدرسشو رو من ندارم فردا زنگ میزنم بهشون،براتون انشالله  میفرستم    الان دو سه تا از خریدام براتون میفرستم عزیزم