2777
2789
عنوان

خونریزی بعد رابطه

1059 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من یه سالی میشه عادت هام گاهی طولانی میشه و خونریزی هم شدید دارم تو اون چند روز ولی الان دو ماه بعد رابطه لک بینی داشتم ولی این دفعه در حد خونریزی بود و دو روزه قطع نشده

کسی تجربه ای داره 

کمرم و لگنم هرروز درد داره شدید ولی پیگیر نشدم ممکنه چیز خطرناکی باشه 

شاید دهانه رحمت زخمه

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بودم رفتم دکتر برام پاپ اسمیر نوشت دادم چیزی نبود گفت حتما چند روز بعد و قبل پری نزدیکی داری ک لک میبینی من امتحان کردم دیگه ندیدم خداروشکر

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

عزیزم حتما برو دکتر ...باید معاینه بشی و حتما یه سونو برات مینویسه...انشالله ک‌ چیزی نیس

ججز زایمان نرفتم زنان اصلا معاینه رو دوست ندارم ولی دیگه حتما باید برم انگار خیلی ممنونم دوست عزیز