2777
2789
عنوان

بیاین از ماه تولدمون و ویژگیای بارزش بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 74 پست

مهر اهل تعادل 

احساساتمو تو خودم نگه میدارم به جاش خیلی محتاط عادلانه رفتار میکنم اصلا صبور نیستممممم 

مهربونیم ک یکی از ویژگی بارز مهرماهیاس 

یجوراییم شخصیت کاریزماتیک دارن 🥲😙🌱

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان از دی ماهی بگین دوست دارم بدونم مرد تیرماهی مزخرفه یکیشو دارم 

خوش بیان هستنو مصمم اراده کنن به انجام کاری حتما انجامش میدن

کاربری دست دونفره..من و دوستم
اسفند ماهیم🙂 روز درختکاری اومدم وحشتناک زود رنجم و کسیم منو برنجونه رو فراموش نمیکنم تا تلافی نکنم

منم اصلا فراموش نمیکنم فلانی فلان روز چ کاری در حقم کرده.هر دفعه تو صورتش نگاه میکنم کاراشو یادم میاد.خیلی احساساتیم.ب ادمها زود عادت میکنم

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
دی ماهیا معمولا اهل تمسخر هستن باانگیزه  مغرور و حسودم هستن این ویژگی دی ماهیای دورو برمه

چرا هیچکدومو تو خودم نمیبینم  

مرسی ازنظرت

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خوش بیان هستنو مصمم اراده کنن به انجام کاری حتما انجامش میدن

دقیقا مرسی عزیزم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

منم اصلا فراموش نمیکنم فلانی فلان روز چ کاری در حقم کرده.هر دفعه تو صورتش نگاه میکنم کاراشو یادم میا ...

منم دقیقا همینجوریم عزیزم

همه چی همونجوری میشه ک من می خوام🙃💕م