2777
2789
عنوان

بیاین از ماه تولدمون و ویژگیای بارزش بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 74 پست
مهر اهل تعادل  احساساتمو تو خودم نگه میدارم به جاش خیلی محتاط عادلانه رفتار میکنم اصلا صبور نی ...

اره مهریا به شدت کاریزماتیکن

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
فک کنم خردادیا یکم مودی باشن یه دوست دارم این مدلیه😂ینی مثلا الان خوشحاله ها یهو فازش عوض میشه😂😂

دقیقااااا😐👍منم یه همکلاسی دارم اینطوریه،خوشحال و شنگوله یهو میگه تف تو این زندگی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقااااا😐👍منم یه همکلاسی دارم اینطوریه،خوشحال و شنگوله یهو میگه تف تو این زندگی

😂😂😂دوست من دیگه هیچی یهو میخنده بعد پشتش گریه میکنه

کاربری دست دونفره..من و دوستم

از خوبیای اردیبهشت هرچی بگم کمه 

مهربون 

مسئولیت پذیر 

اجتماعی و خونگرم 

به شدت پایه 

اگه عصبیش کنی فاتحه...

به نظرم اردیبهشتیا واقعا خاصن

هر اردیبهشتی دیدم خفن بوده😂🤪

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
از خوبیای اردیبهشت هرچی بگم کمه  مهربون  مسئولیت پذیر  اجتماعی و خونگرم  به ...

دیر عصبی میشن ولی اگر عصبی شدن دیگه هیچی

مسئولیت پذیر خیلییی هستن و میتونن بعنوان یه مدیر خوب عمل کنن

خونگرمم که اصن نگم خیلی زیاااد😍

کاربری دست دونفره..من و دوستم
دیر عصبی میشن ولی اگر عصبی شدن دیگه هیچی مسئولیت پذیر خیلییی هستن و میتونن بعنوان یه مدیر خوب عمل ک ...

فداتشم😂💕

دی ماهی ام.

مغرور

مهربون

هم احساساتی هم منطقی

مصمم و سرسخت برای انجام کاری که بخوام انجام بدم

بسیار زودرنج

خلاق

کمی کینه ای

خوش بیان و همینطور خوش صدا

رمانتیک

کمی حسود

زود جوش