2777
2789
عنوان

کسی دکتر جواد امیری زاد رو برای ترمیم بینی میشناسه؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1858 بازدید | 22 پست
سلام عزیزم  متاسفم برای مشکلی که براتون پیش اومده. من شهریور با دکتر امیری.زاد عمل داستم.

عزیزم از عملتون راضی منم با دکتر امیری زاد عمل داشتم الان ۸ماهه ورم صورتم نمیخوابه

ن گلم استخوانی با پوست نازک..فک کن بینیم الان در حد انگشت کوچیکس 😔🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️انقد کوتاه ک ...

سلام 

هزینه ترمیم پیش دکتر امیری زاد رو میدونید چقدره هزینش؟ 

منم مشکلات شمارو دارم داغونم میخوام اگ میشه کمک کنید ب منم مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم  متاسفم برای مشکلی که براتون پیش اومده. من شهریور با دکتر امیری.زاد عمل داستم.

سلام ببخشید من از شهرستانم میشه بگین وقت مشاوره و عملتون چقدر فاصلش شد 

هزینه عملتون چقدر شد قیمت ترمیم هارو اگ اطلاع دارین میشه بگین از شهرستانم میخوام بیام برای ترمیم لطفا کمکم کنید

من نمیدونم چطور به این امیری زادها میگن ترمیمی سخت . من بینیم با هزار ایراد و مشکل که دکتر دیگه گفت ترمیمت کار من نیست برو پیش امیری زاد رفتم فقط بلد بودن پول ویزیت بگیرین همون که گفتم مشکل تنفسی دارم گفت برو پیش احسان. پیش اونم رفتم بار اول مشکلاتم و گفتم فقط هزینه الکی گذاشت دستم ام آی آر صورت تزریقی و اینا ..بار دومم سومین پول ویزیت و گرفتن دو دقیقه هم مشاوره ندادن آم ای ار منو دیدن میگن مشکل مغز نداری برو . خب من مگه از اولش مشکل مغز داشتم که اومدم پیشتون سه تا هزینه ویزیت گرفتن یک و نیم تومن هم بی خود ام ای آر تزریقی که ربطی نداشت پام گذاشتن خب از اول بگین ما بلد نیستیم 

سلام  

پیش دکتر سید جواد امیری زاد رفتم برای مشاوره اولیه ترمیم 

ویزیت مشاوره 250و ثبت آنلاین 15هزار 

از طرف یکی از پزشکان معرفی شدند من هم با خیال راحت نوبت گرفتم و حضوری هم رفتم  گفت در تخصص من نیست و برادر زاده خودشان دکتر سید احسان امیری زاد را معرفی کردند

جمعا 5دقیقه هم مشاوره ندادن 

درخواست بازگشت پول ویزیت هم کردم ولی چون ی سوال پرسیده بودم گفت فکر کن مشاوره اون بوده خودتونو دست آدمهایی که فقط اسم درکردن ندین