2777
2789

دوستان لطفا اگ ایشونو میشناسید یا تجربه عمل و ترمیم پیش ایشون دارید بگید حتما😔😭بینی من تو عمل خیلی کوتاه و سربالا شده نیاز به پیوند پوست و استخوان و کلی غضروف دارم😔

برام یه صلوات بفرستید دعا کنید ازدواج کنم 😔❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید زیاد سوال میپرسم بینیتون گوشتی بود؟

ن گلم استخوانی با پوست نازک..فک کن بینیم الان در حد انگشت کوچیکس 😔🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️انقد کوتاه ک همه زوم میشن رو صورتم و عجیب نگا میکنن هی خدا

ای بابا ناراحت شدم برات انشاا..درست شه تجربه ای از ایشون ندارم و‌نمیشناسم

دعا کنید برام ..سه سال باید کار کنم تا بتونم ۱۵۰ میلیون الی بیشتر پول ترمیم جمع کنم😔

دکتر اولت رو‌نمیشناختی؟ چی شد پیشش زفتی؟

نه واقعا نمیشناختم اشتباه کردم با عجله تصمیم گرفتم پولم کم بود و فاجعه اومد رو صورتم😔😭چ کنم با این درد بزرگ خدایا همه مسخرم میکنن میگن تو ک زیبا بودی عیبی نداشت چرا نابود کردی چهرتو

ن گلم استخوانی با پوست نازک..فک کن بینیم الان در حد انگشت کوچیکس 😔🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️انقد کوتاه ک ...

ان شاءالله یه دکتر خوب با قیمت مناسب پیدامیکنی

←⁩⁩میخواهم رویاهایم را به موهایم سنجاق  کنم🌈🌌🏩🔮🧸السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)