2777
2789
عنوان

بچه ها اومدم قهر بیاین کمک

270 بازدید | 21 پست

بچه ها من خیلی با مادرشوهرم دعوا دارم دیشب یدفه کشید اومد خونم چه دعوایی راه انداخت منم هرچی گفت جوابشو دادم من بهش گفتم به چه حقی ۸ سال کلید خونه منو داشتی اومدی در نبود من گشتی اونم گفت نه نیامدم و زد بعدش قرآنو تیکه تیکه کرد در حالیکه من مطمئنم اومده اینم بگم کلا آدم بی ایمانیه اصلا براش خدا و پیغمبر مهم نیست 

توی دعوا فهمیدم شوهرم خیلی از حرفای خصوصیمونو بهش گفته منم خیلی عصبانی شدم خواستم شوهرمو بیرون کنم نرفت وقتی مادرشوهره رفت واحد خودش شوهرمم دنبالش رفت منم بچه هارو جا گذاشتم سریع رفتم خونه مامانم شب با مادرش دعواش شده سر این موضوع و بهم پیام داده بیا اشتباه کرده مامانم امروز صبح بچه هارم واسم اورد منتها باز که خیالش راحت شده از بابت من دوباره پیامای حق بجانب میده

اینم بگم تو دعوا مادرشوهرم گفت طلاقت میدیم خواهرزادمو واسه پسرم میگیرم خواهرزاده عاشق شوهرمه البته ایشونم ازدواج کرده حالا طلاق گرفته و مدام مادرشوهرم نقشه میکشه بیاردش خونش که شوهرم اونو ببینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدقه بزار که قران شوخی بردار نیست 

و بلای بزرگی سرتون میاد 

خوددانین

بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍

چ زن بد ذاتیه مادر شوهرت بچه ها رو قبول نمیکردی ک با خیال راحت شوهرت بچرخه.

دیشب به شوهرم‌پیام دادم حالا که قراره زندگی منو خراب کنه نمیزارم راحت بمونه لطف کنه بچه هامم بزرگ کنه خیلی احساس راحتی نداشته باشه بفهمه چقدر سخته دوتا بچه کوچیکو بزرگ کردن 

اون پاره کرد ایشالا بلا سر خودش بیاد خیلی بی شرفه

تو‌ خونه شما بود بچهات بودن 

صدقه بذار 

بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍