2777
2789
عنوان

پدرشوهرم بین نوه هاش فرق میزاره

916 بازدید | 43 پست

بچه ها پدرشوهرم دوتا دخترداره ک طلاق گرفتن و بچه ندارن من هم تنها عروسشونم چون شوهرم تک پسره بعد دختر دومم ک ب دنیا اومد الان دوماهشه نیومدن دیدنش دیشب ی سرمجبورشد بیاد ک ب دختر دومم نگاه نمیکرد و محل نمیداد و دختراولم رو بقل میکرد و مبگفت توفقط عزیزه منی هیچکی برام مثل تونمیشه....دلم برا دختردومم میسوزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واا 😐 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

شاید میخواد دختر بزرگت حسودیش نشه (البته نمیگم روش درستیه)

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   

ببین محبتو حتی از پدر و مادر نمیتونی زوری بگیری چه برسه به پدربزرگ 

رو روحیه بچه ات کار کن جوری که بی محبتی خودتم براش مهم نباشه 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
شاید پیش بچه اونجوری گفته که حسودی نکنه

نه حامله ک بودم ماه هشتم بارداریم اومد گفت من دلم میخواست بچت پسرباشه بعد دخترمو بوس کرد گفت تو عزیزه منی اون خواهرت عزیزه هرکی میخواد باشه ولی من تورو دوس دارم فقط...ص

شاید بخاطر اینکه بزرگه میفهمه و حسودی میکنه پدرشوهر مادرشوهر من جرات نمیکنن قربون صدقه ی دختر خواهرشوهرم برن دخترم زود قهر میکنه

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

اشکال نداره بابا شیرین زبونی کنه براش دلش میره 

پدر شوهر من که کلی نوه داره یکیشو از همه بیشتر دوس داره انگار خودش زاییدش(دختر جاریمه) 😂😂😂ولی شیطون بلا خیلی دلبره خودمم عاشقشم 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻